DutchVideo 2020

Openbaring Gods over Donald Trump en ex-president Obama

De gebeurtenissen in de wereld laten u duidelijk zien, dat er heel wat staat te gebeuren. Hoewel Donald Trump reeds een oorlogsstoker wordt genoemd, doet hij onder andere zijn best om Obama over te halen een goed woordje voor hem te doen!

Gepubliceerd op 14 juli 2020 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Welkom! Op 14 juli 2020 bracht de bode engel de volgende openbarende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Voorwaar, Donald Trump bespot en daagt Noord-Korea geregeld uit, en Kim Jong-un noemt hem een oorlogsstoker.
Voorwaar, Donald Trump doet verder zijn best om de oud-president Obama over te halen om voor hem een goed woordje te doen, om hem zo te steunen met de verkiezingen, waarop Obama keihard begon te lachen aan de telefoon.

Voorwaar, Donald Trump zet alles op alles om de verkiezingen te winnen.
Maar hij vreest voor het boek over hem, dat is uitgebracht, en voor Rusland, Putin! Voorwaar, vele landen, en vooral regeringsleiders, zien Donald Trump liever vertrekken en de voormalige, geliefde president Obama terugkeren. Voorwaar, de satan is listig en wil niet teveel opvallen, maar is allang bezig om landen tegen elkaar op te zetten, en vooral tegen Israël, is de bedoeling!
Voorwaar, Kadosh, Heilig is de Here, de Koning der koningen, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!

Voorwaar, de gebeurtenissen in de wereld laten u duidelijk zien, dat er heel wat staat te gebeuren!
Voorwaar, wees trouw en standvastig en onwankelbaar in uw geloof. En wees niet lauw, maar vurig van geest voor JHWH, en Rapture ready! Velen geloven wel, maar zijn niet ready. Daarom, bekeer u en maak uw wegen recht voor God en uzelf en de mensen!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com