DutchVideo 2019

Openbaring Gods: Het streven naar een nieuw soort mens!

Profeet Benjamin Cousijnsen, eindtijdprofeet van de laatste dagen, heeft u alreeds gewaarschuwd, waar men in het geheim achter gesloten deuren mee bezig is. Naar de wereld toe verzwijgt men echter, hoever men al gevorderd is. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 25 oktober 2019 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 25 oktober 2019 bracht de bode engel de volgende openbarende boodschap Gods over aan Profeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, in het verborgene experimenteert men erop los.
En, door te knutselen, probeert men het DNA en overige van embryo’s via speciale technieken te veranderen! Voorwaar, hoewel wetenschappers beweren, dat men het te ingewikkeld vindt om een kind met vleugels of een vlies tussen de vingers te laten groeien, of met een staart, of met horens op het hoofd te ontwikkelen, of een nieuw superras, een soort supermens te kunnen maken, – hoewel men hier reeds toe in staat is, en heel ver is en geëxperimenteerd heeft, – streeft men ernaar dat er een nieuw soort mens bij komt! Voorwaar, men verzwijgt hoever ze reeds zijn!

Ook kunnen de wetenschappers met hun technieken de mens-baby naar wens aanpassen en veranderen, en besturen via een RFID-chip code en merkteken.
En ook via dit nieuwe ras, en via de satelliet, kunnen zij de gedachten van de mens beïnvloeden. Profeet Benjamin Cousijnsen heeft u alreeds gewaarschuwd, waar men in het geheim achter gesloten deuren, van de wetenschappers, mee bezig is! Zelfs kan men op bestelling een kind kiezen naar eigen wens!

Openbaring 13, vers 16 en 17  En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.

Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.
De totale overname van de mens is in volle gang!

In Azië, onder andere, zijn velen reeds voorzien van een merkteken.
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com