DutchVideo 2016

Openbaring: alle grenzen zullen opengaan!

Onder andere ook Londen zal wederom verrast worden, en alle grenzen zullen opengaan! Deze profetische, mededelende boodschap Gods werd overgeleverd door de engel des Heren, Restical, aan Profeet Benjamin Cousijnsen, in opdracht van Yeshua HaMasiach, JHWH, Jezus Christus van Nazareth.

Gepubliceerd op 24 mei 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

refugees try to storm border

Volledige weergave: 

Hallo! Deze profetische, mededelende boodschap Gods is op 24 mei 2016 woord voor woord overgeleverd aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen, door de bode engel van God.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Restical en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, men vreest de aanslagen door de extreme moslims!
En men probeert deze te vergeten, zoals de drie ontploffingen binnen een half uur, in de metro. En vlak erna ging een bus eraan, waarbij 700 gewonden en 56 doden vielen, en de twee moslims, die een soldaat onthoofden.

Voorwaar, men geeft de Islam meer en meer vrijheid, vanwege dat men bang is voor meer aanslagen!
Er rijden in Londen zelfs bussen rond, met de reclameposter, met de tekst: ‘Subhan Allah! Prijs Allah!’ Luister ook naar de boodschap van 11 november 2014, met de titel: ‘“Mijn schuilnaam is satan”, zegt Allah!’ Voorwaar, het systeem van satan werkt op volle toeren! Luister ook naar de boodschap van 7 september 2015, met de titel: ‘Het geweld gaat toenemen met de komst van de vluchtelingen!’

Voorwaar, ik openbaar u, dat 60 procent van de vluchtelingen vele moorden op hun naam hebben staan.
Voorwaar, het systeem van overname is dat men nu ernaar streeft, dat de visa van de baan gaat en dat alle grenzen wereldwijd open moeten gaan, zodat men kan werken, waar men wil. Dit zou voordelen geven! Nu de regeringsdiplomaten erkennen, dat er zich nu wereldwijd extremistische moslims en vermomde ISIS-terroristen bevinden, maakt het hun ook niet uit of de grenzen nu open zullen gaan. Ik openbaar u, dat alle grenzen open zullen gaan. Ook Londen zal wederom verrast worden met aanslagen!

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com