Testimonies

Op weg naar de gevangenis gebeurde er iets vreemds!

Published on September 28, 2017 by Aaron & Heiscoming12

Hallo en bedankt voor het bezoeken van dit kanaal. Ik begroet u in de Naam boven alle namen, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Vandaag is het 19 september 2017. Mijn naam is Aaron.

Ik maak een vervolgvideo op die van vorige week, over wat er is gebeurd sinds ik gearresteerd werd, in de gevangenis gezet en vervolgens vrijgelaten en naar huis gestuurd werd. Nu, als wat ik tegen u zei, niet logisch klinkt, raad ik u aan om eerst de video te bekijken, die ik vorige week gemaakt heb, getiteld: ‘Opgedragen door God: Om de Rooms-Katholieke kerk terecht te wijzen!’ Deze video bevat de details over wat er gebeurd is sinds ik in de gevangenis werd gezet en toen ik naar de rechtbank ging.

Een van de dingen, die ik niet heb onthuld in de eerste video, en wat ik nu onthul, is iets vreemds wat is gebeurd op weg naar de gevangenis…