Church RuachTestimonies

Ontmaskering van satan Barack Hussein Obama en Paus Franciscus! (Nederlands ondertiteld)

Published on Sept 12, 2015 by Jeddy Piloton & Heiscoming12

Hallo en welkom, mijn broeders en zusters in Christus! En dank u voor uw bezoek aan deze website Evangelical Endtimemachine. Mijn naam is Jeddy en ik ben een van de werkers van de laatste dagen. Ik groet u allen in de Naam boven alle namen, de God van Israël, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth.

Ik verneder mij voor onze Heer en Meester, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth, en voor Zijn eenvoudige geliefde profeet Benjamin Cousijnsen. Ik zou graag mijn ervaringen willen delen als een werker van de laatste dagen, hoe ik in staat was om de macht van satan te weerstaan, en zijn demonen.
De Heer heeft me veel gebeurtenissen en voorvallen laten ervaren, en ik wil graag iets nieuws delen met de wereld, en bewijzen dat onze God, die wij dienen en de God van profeet Benjamin Cousijnsen, is de God die de hemelen en het universum geschapen heeft: Jezus Christus van Nazareth.

Ik wil ook ontmaskeren, dat Barack Hussein Obama is satan in eigen persoon, samen met zijn pionier, Paus Franciscus. Dit kwam uit de mond van een bezeten dame, genaamd Liezel.
Satan wil Gods heilige kerk Ruach vernietigen, maar hij kan de kracht en het Bloed van het Lam, onze Heer Jezus Christus, niet weerstaan!