Church RuachDutchVideo 2016

Ondanks Gods waarschuwingen gaf Jemuel geen gehoor!

Dit is een ernstige profetische openbaarmaking aan de lezers en luisteraars in de wereld, en tevens een aankondiging van ingrijpen door de Heer, JHWH, Yeshua HaMasiach, Jezus Christus van Nazareth, in het leven van Jemuel Lim Piloton. Want ondanks de waarschuwingen via Zijn ware Profeten, Maria Theresa en Profeet Benjamin Cousijnsen, veranderden hij (en zij) zich niet!

Gepubliceerd op 10 nov 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 10 november 2016 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Kadosh, kadosh, kadosh, heilig, heilig, heilig is Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

In de naam van de Koning der koningen, spreek ik, de bode engel Gods Rafaëla, tot u.
Luister aandachtig! Een tijd geleden werden via Skype de werkers van de laatste dagen van de Filipijnen in de kerk Ruach aangesproken. Profeet Benjamin had Jemuel Lim Piloton ernstig gewaarschuwd, om Zyra Lee Chan niet in zijn huis, van Jemuel dus, te laten komen, wanneer zijn vrouw, Jennifer Derecho Piloton, weg was. Voorwaar, ondanks de waarschuwingen, werd er niet geluisterd naar Gods ware Profeet Benjamin Cousijnsen, en ook Profetes Theresa! Dit was ook mede de reden, om zowel Zyra als wel Jemuel uit het team te zetten, naast het feit dat Zyra tot laat in de avond bij Jemuel verbleef. Dit gebeurde meerdere malen!

Ik, de bode engel Rafaëla, heb Zyra gezegd via Facebook, dat ze een beginnende relatie heeft, en dat God niet blij is met wat er tussen hen gebeurt.
Zowel Zyra als Jemuel spreken vaak stiekem af in het verborgene, en God wil hen, vanwege deze grote schande, dan ook niet meer in de kerk Ruach. En terwijl Zyra Lee Chan aanvankelijk tegen mij, Rafaëla, wel “Sorry” zei, ging ze echter wel gewoon ermee door. En Jemuel Lim Piloton pikte Zyra Lee Chan zelfs met het autobusje van de kerk op, om vervolgens samen een stukje te gaan rijden.

Voorwaar, ik deel dit alles in opdracht van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!
En ik deel u mede, dat men ontdekt is. Voorwaar, na de zoveelste waarschuwing zal de God van Abraham, Izaäk en Jakob, en Benjamin Cousijnsen, en Profetes Theresa, een zwaard boven Jemuel Lim Piloton plaatsen, en onverwachts op Gods tijd toeslaan, vanwege het tot schande maken van de kerk, met zijn slechte gedrag.

Voorwaar, ook neemt Jemuel Profetes Theresa, en ook Profeet Benjamin Cousijnsen, niet serieus, maar alleen zichzelf.
Voorwaar, het is beter dat men al Gods woorden serieus neemt! Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, had deze boodschap liever niet hoeven te laten brengen, vanwege het schenden van de goede naam van de kerk Ruach, door Jemuel!
De bode engel Gods sprak verder, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com