DutchVideo 2018

Obama dringt er bij Trump op aan niet op te vallen!

18-01-2018  Openbarende boodschap Gods: Donald Trump mag niet opvallen van Obama. Hoor waarom! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 18 jan 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Ik breng u vandaag de boodschap, die de bode engel Gods overbracht in de Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Voorwaar!
De oude president, Obama, heeft bij de nieuwe President, zijn opvolger, Donald Trump, aangedrongen om niet teveel op te vallen, omdat Noord-Korea Donald Trump een oorlogsstoker noemt. Voorwaar, tegenover elk land verklaart Donald Trump verder leugens, en verder dat hij goede relaties heeft met Noord-Korea. Aan de telefoon zei Donald Trump op een bedreigende toon: “Onderschat mij niet, vanwege dat je mij een oude, domme President noemt. Ik noem u toch ook niet een klein, dik varken?” Voorwaar, op Twitter bespot men ook elkaar geregeld en daagt men elkaar heel vaak uit!

Voorwaar, de satan is listig,
en is erop uit om de landen tegen elkaar op te zetten, en tegen Israël, en zowel om één wereldreligie wereldwijd te stimuleren, en de overige religies die niet hierin meegaan, te zien als sekten en niet van deze tijd.
De bode engel Gods sprak verder, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com