DutchVideo 2015

O wee Congo, hoor wat over u komt!

Profetische openbaring Gods, doorgegeven aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen: Hoor wat over u komt, Congo!

Gepubliceerd op 15 sept 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Nyamuragira volcano, Congo

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 15 september 2015 schreef Benjamin het volgende verslag.

Shalom! Ik begroet u, Profeet Benjamin Cousijnsen. Word wakker en sta op!
Ik hoorde de stem zelfs in mijn slaap doordringen.

De bode engel Gods zei: Ik spreek tot u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, El Elohím, de Koning der koningen, Jezus Christus!
Ik stond op en volgde de bode engel Gods, en liep de slaapkamer uit, en we liepen de trap af. De trap kraakte, en ik dacht eventjes: ‘Geloven is doen, zonder erover na te denken; dan loop je geen deuk op’. En we liepen samen meteen dwars door de voordeur heen. ‘Ging dit maar altijd zo!’ dacht ik.
De bode engel Gods keek mij buiten aan met een glimlach, en zei: Elke gedachte is ons bekend. Voorwaar, mijn naam is Bachias.

Daar staan onze paarden…
Ik zag twee indrukwekkende, prachtig blinkende, witte grote en gespierde vliegende paarden. De bode engel Bachias zei: Op dat paard, waar gij meegaat naar Congo-Kinshasa, zal ook uw Rabboeni verschijnen.

Het was een openbaring…

Openbaring 19, vers 11 tot en met 14  En ik zag de hemel geopend, en zie, een wit paard; en Hij, die daarop zat, wordt genoemd Getrouw en Waarachtig, en Hij velt vonnis en voert oorlog in gerechtigheid. En zijn ogen waren een vuurvlam en op zijn hoofd waren vele kronen en Hij droeg een geschreven naam, die niemand weet dan Hijzelf. En Hij was bekleed met een kleed, dat in bloed geverfd was, en zijn naam is genoemd: het Woord Gods. En de heerscharen, die in de hemel zijn, volgden Hem op witte paarden, gehuld in wit en smetteloos fijn linnen.

Toen ik op het vliegende paard wou, boog het paard zich opeens, zodat ik erop kon.
De vleugels waren zo groot als van een zweefvliegtuigje! De hemel werd geopend. En heel kort zag ik dat Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, keek en lachte. Ik lachte terug en dacht: ‘Wie zal deze boodschap geloven?’ We vlogen door de lucht… en ik zag soldaten in het groen, met een ronde logo op de kleren, op de mouw. En ze droegen een donkergroene cap, petje. En even erna zag ik een vulkaan.

De bode engel Gods zei: Dit is de Nyamuragira vulkaan.
Die zal voor veel lava gaan zorgen, en ook voor veel schade. Wegens de zonde, zal de lava alles in de nabijheid gaan verwoesten, zowel Mount Mikeno zal voor veel schade gaan zorgen!
Opeens hoorde ik Donder, en zag huizen wegbranden en een park met dieren vluchten. Ik hoorde de stem des Heren, die zei: O wee Congo! Bekeer u! Gij weet wel, welke gedachte Ik over u koester: gedachten van onheil, om u de ogen te openen. Bekeer u, Congo! Ook ziekten heb Ik in gedachten; sommige zijn nu reeds actief.

Toen de donderende stem van de Here stopte, zei de bode engel Gods:
Deel deze boodschap, Profeet Benjamin Cousijnsen! Toen vlogen we weer terug, en vlogen erg snel. Terug aangekomen, boog het vliegende paard zich opnieuw, en ik stapte af.
De bode engel Bachias zei, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com