DutchHolidaysVideo 2015

O.a. Kerstfeest vieren mag niet, tenzij naar Yeshua HaMasiach’s wil!

Een openbarende, mededelende boodschap Gods: U mag wel een feest, zoals Kerstfeest, houden, maar dan wel in zuiverheid en heiligheid, zoals de Heer het bedoeld heeft!

Gepubliceerd op 15 dec 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

celebrate what God has done

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 15 december 2015 bracht een engel des Heren woord voor woord, in opdracht van de almachtige God, JHWH, de God van Abraham, Izaäk en Jakob, deze boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Serea en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, nog even en dan is het Sjana Tova, een Goed Nieuwjaar!
Voorwaar, luister beslist ook naar de boodschap, met de titel: ‘Sjana Tova! Een Goed Nieuwjaar!’ Dit is een hele bijzondere boodschap van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voorwaar!
Ook dit jaar zetten velen weer de Moscatel druiven, of donkerrode druiven, klaar, om over te gaan van het Oude op het Nieuwe Jaar. Heeft u vragen hierover, mail dan gerust! Doet u ook mee?
Voorwaar, kadosh, heilig is Yeshua HaMashiach, Jezus Christus!

Kerst en Sinterklaas zijn heidense feesten!
Mag men dan helemaal niets als Christen, vraagt u zich misschien af?
Voorwaar, ook dit antwoord vindt u in de Evangelical Endtimemachine, in de boodschap onder de titel: ‘Feest zonder het gebruik van heidense rituelen!’ U mag wel een feest, zoals Kerstfeest, vieren, maar dan in zuiverheid en in heiligheid, zoals de Heer het bedoeld heeft! Gedenk Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, verder altijd, anders bent u een heiden.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com