DutchVideo 2014

Nieuwe website: Evangelical Endtime Machine!

VELE BOODSCHAPPEN GODS EN OPENBARINGEN, GETUIGENISSEN EN SONGS, GAAN IN DEZE NIEUWE WEBSITE GEPLAATST WORDEN! LUISTER OOK NAAR GODS WOORD, VOOR U DIE LUISTERT!

Gepubliceerd op 16 jan 2014 door Evangelical Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

new website coming soon!

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 16 januari 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus van Nazareth. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ik ben een bode engel Gods.

Voorwaar, op 26 januari 2014 wordt u uitgenodigd, om de nieuwe website te bezoeken, en dat zowel in samenwerking is met: Heiscoming12 en Eindtijdnieuws en Evangelische Eindtijdspace en het team van de werkers van de laatste dagen, en de Evangelische Stichting Eindtijdnieuws.

Voorwaar, vele boodschappen Gods en openbaringen en getuigenissen en songs worden centraal geplaatst in deze nieuwe website, met de naam ‘EvangelicalEndtimemachine’.

Voorwaar, zo sprak Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, het volgende:

Johannes 12, vers 46  Ik ben als een licht in de wereld gekomen, opdat een ieder, die in Mij gelooft, niet in de duisternis blijve.

En in Johannes 15, vers 23 staat: Wie Mij haat, haat ook mijn Vader.

Johannes 9, vers 5  Zolang Ik in de wereld ben, ben Ik het licht van de wereld.

Johannes 10, vers 37 en 38  Indien Ik de werken mijns Vaders niet doe, gelooft Mij niet, doch indien Ik ze doe en gij Mij toch niet gelooft, gelooft dan de werken, opdat gij weten en erkennen moogt, dat de Vader in Mij is en Ik in de Vader.

Jeremia 32, vers 27  Zie, Ik, de HERE, ben de God van al wat leeft; zou voor Mij iets te wonderlijk zijn?

Voorwaar, wat onmogelijk lijkt voor u, is mogelijk bij God!

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com