DutchVideo 2022

Neem dit waar verhaal als een voorbeeld

De bode engel Gods bracht deze boodschap met een waar verhaal over een jonge vrouw die alles goed vindt.

Gepubliceerd op 15 december 2022 door Evangelical Endtime Machine International

Gelieve te delen en niet te veranderen © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 14 december 2022, kreeg ik, Profeet Benjamin Cousijnsen de volgende boodschap Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de kadosh, heilige en almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, en ik ben een bode engel Gods.

Voorwaar,

Openbaring 13, vers 16 en 17 En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.

Voorwaar, Sarah is een jonge vrouw die in Brooklyn woonde.
Ze heeft het er knap moeilijk mee om haar financiële problemen op te lossen en te kunnen eten. Zij heeft er vrijwillig mee ingestemd om proefpersoon te worden voor een farmaceutische bedrijf. Zij is ook al voorzien van de vaccinaties, waarna ze niet meer dezelfde persoon is als voorheen. Voorwaar, Sarah krijgt een implantaat, een speciale nano-chip, en in ruil daarvoor krijgt zij geld waardoor ze kan eten en haar financiële problemen worden dan kwijt gescholden of afbetaald, zodat ze een nieuw leven kan beginnen. Voorwaar, naar haar moeder, die christen is, wilde ze niet luisteren. Zij was een meeloper, die erbij wilde horen en die de Bijbelse waarschuwingen en Profeten niet serieus nam. Zij had een nieuwe toekomst voor ogen.

Voorwaar, in die toekomst is het reëel, dat ze in de afgrond terechtkomt, de hel, omdat zij alles maar goed vindt.
Vervolgens heeft zij ondanks haar lichamelijke klachten, een baantje en om daar te werken kreeg ze een QR-code getatoeëerd boven haar duim, waarmee ze informatie kan delen en deuren kan openen. Voorwaar, door dat al kwam er een einde aan haar leven en werd ze, midden in de nacht, thuis opgehaald naar de hel.

Voorwaar, nu wil ik voor de rest dit zeggen, kies heden voor Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus en neem geen deel aan de werken die uit satan zijn en bekeer u!

Marcus 7, vers 23 Al die slechte dingen komen van binnen uit naar buiten en maken de mens onrein.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!, sprak de bode engel Gods en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Gebruik Google Translate en maak er een bladwijzer van.

Gelieve te delen en niet te veranderen © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

Meer boodschappen op deze website, ook in het Engels, Spaans, Portugees, Duits, Filipijns, Indonesisch, Swahili, Surinaams, Koreaans, Pools en Russisch!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com