DutchVideo 2019

Nederigheid en ontzag voor uw ontzagwekkende, machtige God

Onderwerp u volledig aan Zijn wil, en wees nederig en heb bovenal ontzag. Wees altijd zeer dankbaar, dat Gods ware, geliefde Profeten uiterst hun best doen om u te begeleiden door hun gebed en het doorgeven van Zijn kadosh, heilige woorden. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 10 juli 2019 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 10 juli 2019 bracht de bode engel de volgende boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, Kadosh, Kadosh, Kadosh, Heilig, Heilig, Heilig is JHWH, El Elohím, uw liefhebbende Abba, Vader, Adonai! Voorwaar, mijn naam is Ruachana, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, wees nederig, en onderwerp u volledig aan Zijn wil.
Heb bovenal ontzag voor uw ontzagwekkende, machtige God, de Koning der koningen! Verzadig u met Zijn boodschappen, met een nederig hart en een nederige geest. En wees altijd zeer dankbaar, dat Gods ware, geliefde Profeten uiterst hun best doen om u te begeleiden door hun gebed en het doorgeven van Zijn kadosh, heilige woorden.

Voorwaar, verzadig u met de liefde, en laat u vullen in uw nederige geest.
Ja, wat een rijkdom is het om ontzag te hebben voor uw liefhebbende Abba, Vader, en om van Hem te zijn, Yeshua HaMashiach, JHWH, El Elohím, Jezus Christus, die uw ziel en nederige hart binnenin u overvloedig vullen wil. Voorwaar, Hij weet wat u nodig hebt. Zijn hand leidt u en geeft u overwinning in plaats van verdriet, en Hij geeft u kracht om niet op te geven, maar om u te verblijden in Hem!

Voorwaar, Hij kent u; vertrouw Hem, die u liefheeft!
Breng aan Hem, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, als offer een zoete geur: de gebeden van uw hart naar Zijn Troon. Geef Hem dank en eer. Zijn liefde en trouw en goedheid en kracht zullen nimmer falen! Amen!
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com