Teaching

Mammon (Dutch subtitles)

Published on March 9, 2016 by Annemone2009 & Heiscoming12

Welaan dan, gij rijken, weent en maakt misbaar over de rampen, die u zullen overkomen. Uw rijkdom is verrot, uw klederen zijn door de mot aangevreten, uw goud en zilver is verroest, en het roest ervan zal tegen u getuigen en uw vlees verteren als vuur. Gij zijt schatten gaan opleggen, terwijl het de laatste dagen zijn. Zie, het loon, dat door u is ingehouden van de arbeiders, die uw landen hebben gemaaid, schreeuwt, en het geroep van hen, die uw oogst hebben binnengehaald, is doorgedrongen tot de oren van de Here Sebaot. Gij hebt op aarde weelderig geleefd en u te goed gedaan, gij hebt uw hart vetgemest in de slachttijd.

Hallo. Welkom bij Evangelical Endtime Machine! Ik begroet u in de naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, mijn Rabboeni. Mijn naam is Bettina; ik ben een van de werkers van de laatste dagen. Dit spreek ik tot u vanuit mijn hart.

Mammon. Het woord betekent oorspronkelijk, in het Syrisch: geld. De Mammon is de god van het geld…