DutchVideo 2014

Maak tijd voor Yeshua HaMasiach!

BOODSCHAP GODS: VOORWAAR, IEDEREEN HEEFT HET DRUK MET ZICHZELF, EN DE WERELD SLOKT ALS HET WARE AL UW TIJD OP!

Gepubliceerd op 18 dec 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

visitekaartje, ook als sticker verkrijgbaar - Evangelical Endtime Machine - voorkant

Volledige weergave:

Dit zijn de stickers, die gebruikt worden voor evangelisatie, die u gratis kunt krijgen. En deze stickers zijn watervast!
Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 18 december 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ik ben een bode engel Gods.

Voorwaar, let op!
Elke werker krijgt dus 5 stickers. Nog drie weken te gaan. Ook sommigen van u hebben de stickers reeds op verschillende plekken geplaatst. Ook mag u gratis stickers bestellen en nog meedoen. U kunt daarvoor ook contact opnemen met de ministry. Voorwaar,

Markus 16, vers 15 en 16  En Hij zeide tot hen: Gaat heen in de gehele wereld, verkondigt het evangelie aan de ganse schepping. Wie gelooft en zich laat dopen, zal behouden worden, maar wie niet gelooft, zal veroordeeld worden.

Voorwaar, iedereen heeft het heel erg druk met zichzelf.
En de wereld slokt als het ware al uw tijd op, om te evangeliseren! Het is beschamend hoeveel tijd men voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, heeft. Hoeveel tijd heeft Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, voor u, denkt u?
Voorwaar, maak tijd om zielen te redden! En bestel ook de Evangelical Endtime Machine stickers, die gratis verkrijgbaar zijn. Geef tijd terug aan Hem, die het toekomt!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com