DutchVideo 2018

Maak ruimte en tijd voor de Heer!

Voorwaar, sommigen zijn te druk met de dingen van de wereld, en zijn te druk voor Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 17 mei 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Vandaag, 17 mei 2018, bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, Kadosh, Kadosh, Kadosh, Heilig, Heilig, Heilig is de Here, JHWH!
Mijn naam is Revorme, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, voorwaar, ik zeg u in de Naam van de Koning der koningen, uw Rabboeni, Meester en Heer:
Wees eens stil voor Zijn aangezicht. Wie gaat er nog wel eens zomaar tijd maken, om rustig te zitten en om in stilte te gaan bidden en te praten met Abba, Vader, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, zonder afleiding van uw mobiel, televisie of internet? Het is goed om u niet te laten storen en om u af te laten leiden. In de stilte, op elk rustig plekje, kunt u bidden, praten, met Hem, soms hardop, maar het kan ook zachtjes in uw hoofd. En door in stilte te gaan bidden, kunt u nadenken over wat er in uw hart leeft en waar u zich zo druk of bezorgd om maakt. En dat, en nog veel meer, kunt u allemaal bij Hem brengen. En al is het misschien een beetje een vreemd idee, maar weet dit: Hij luistert!

Velen hebben bijzondere ervaringen beleefd, door tijd te maken voor Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.
U kunt op elke plek met Hem praten. Wat ook heel bijzonder is, is de beleving zoals in de kerk, of in het gezin, of met familie. Als u niet goed durft te bidden, dan helpt het gebed u, dat u mee kunt bidden, dat te vinden is in de Evangelicalendtimemachine.com. U kunt de gebeden vinden onder de Categorie: ‘Salvation Prayer’. U kunt de boodschappen ook uitprinten en gebruiken in uw gebed.

Voorwaar, sommigen zijn te druk met de dingen van de wereld, en zijn te druk om met Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, te praten of tijd te maken.
Maar wanneer ze moeilijkheden hebben en strijd, dan opeens hebben ze wel ruimte en tijd voor de Heer, – vreemd, hè? – wanneer het hen uitkomt. Bekeert u! En belijd uw wandel, en toon berouw aan Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, en onderhoud uw relatie met de Heer!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com