DutchVideo 2016

Luister naar de boodschappen in de rust!

Hij wil u vertroosten en bemoedigen! Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, heeft u lief, en wil u troosten en bemoedigen en opbouwen. Verwijzing naar en info met betrekking tot de Evangelicalendtimemachine.com, en een uitnodiging, wordt gegeven aan u, die luistert! Lees of beluister de volledige boodschap Gods.

Gepubliceerd op 18 feb 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

messages from God

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 18 februari 2016 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voorwaar!
In de Evangelical Endtimemachine wordt elke donderdag in de Radio Endtimenews een bemoediging gebracht, of een interview met een persoon. Ook kunt u reageren op de Radio uitzending en ook een verzoekplaat aanvragen; dan wordt het die donderdag tot en met woensdag uitgezonden. De Radio uitzending met Mirella wordt elke donderdag vernieuwd. Mocht u, die luistert, een getuigenis willen delen, dan kunt u een audio insturen. Alleen wat geschikt is, wordt dan geplaatst.

Voorwaar, als u op de balk For the Children klikt, komt u terecht bij de Evangelical clown Anita.
En het is in het Nederlands gesproken. Ook wordt er om de week een Bijbelverhaal, onder andere, voor de kinderen in gebarentaal gebracht, door clown Anita en/of oma Tiny ingesproken, of samen.

Ook als u een DVD wilt bestellen, of het dikke boek ‘RUACHA, YESHU, SHALOM!’…
of gewoon een supporter wilt zijn, en het werk van de Heer wilt steunen, zowel door gebed, dan kunt u terecht in de Evangelicalendtimemachine.com

Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, raakt vele harten aan!
En als u ook iets hebt om te delen, deel het dan gerust. Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, heeft u lief, en wil u troosten en bemoedigen en opbouwen! Luister maar naar de boodschappen in de rust.
Mijn naam is Lovesadai. Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com