DutchVideo 2013

Liefdevolle waarschuwing tegen engelenverering!

OPNIEUW BRACHT EEN BODE ENGEL GODS EEN BOODSCHAP MET DE WAARSCHUWING: VEREER GEEN ENGELEN. OOK BENJAMIN VEREERT GEEN ENGELEN, MAAR ALLEEN YESHUA HAMASIACH, JEZUS CHRISTUS!

Gepubliceerd op 26 sept 2013 door Evangelical Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

engelenverering

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Vandaag is het 26 september 2013. En in de vroege ochtend zijn er weer twee bode engelen Gods langsgekomen met twee verschillende boodschappen, die Benjamin Cousijnsen, Gods eenvoudige ware eindtijdprofeet woord voor woord heeft opgeschreven. En deze boodschap mag ik aan u gaan voorlezen.

Shalom, Profeet Benjamin Cousijnsen! Ik ben het, Rafaël, en ook u die luistert, Welkom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth. Ik ben een bode engel Gods. Misschien luistert gij al heel lang.

Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, heeft er voor gekozen, dat wij bode engelen onze namen mogen noemen.

Maar dat betekent niet, dat uw hart en gedachten zich moeten richten op engelen. Onthoud dit goed!

Op 4 februari 2013 sprak Measraël ook tot u…

Luister naar deze boodschap, naar de boodschap met de titel: ‘De bode engel sprak: Vereer geen engelen!’

Hebt gij beeldjes? Luister dan heel goed…

Lees voor: Exodus 20, vers 3 tot en met 4  Hier staat geschreven: Gij zult geen andere goden voor mijn aangezicht hebben. Gij zult u geen gesneden beeld maken noch enige gestalte van wat boven in de hemel, noch van wat beneden op de aarde, noch van wat in de wateren onder de aarde is.

Exodus 22, vers 20  Hier staat geschreven: Wie aan de goden offert, behalve aan de HERE alleen, zal met de ban geslagen worden.

Exodus 23, vers 2  Hier staat geschreven: Gij zult de meerderheid in het kwade niet volgen, noch in een rechtsgeding getuigenis afleggen met de meerderheid mee, om het recht te buigen.

De bode engel Gods sprak verder,

Voorwaar, als gij Christus hebt aangenomen, moet u zich niet richten op ons.

Wij brengen alleen de boodschappen over. Ook Jessica en Miranda en Karel en Peter, en misschien u, luister! Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, zegt: Niemand komt tot de Vader dan door Mij. Zet Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, op de eerste plaats.

Ook Benjamin vereert geen engelen, maar alleen Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, die alle eer en aanbieding waardig is.

Waardig is Hij voor eeuwig! Amen!

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik mag u groeten met deze hemelse groet, zoals ze elkaar in de hemel begroeten en zegenen namens de Heer: Ruacha, Yeshu, Shalom! De Here zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com