DutchFor the Children EN/NLVideo 2018

Leer van de mier!

11-01-2018  Wat een grappig, vreemd dier is die kleine mier. Oh stop, vertrap ze niet, maar ga maar observeren, want van de mieren kun je heel veel leren, zonder over hen te klagen of te ijsberen. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 11 jan 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hoi, leuk dat je kijkt! Welkom. Dit is een boodschap, die de bode engel van God voor jong en oud overbracht aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen. De bode engel Gods zei,

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods.

Genesis 1, vers 24  God zei: ‘De aarde moet allerlei levende wezens voortbrengen: vee, kruipende dieren en wilde dieren.’ En zo gebeurde het’.

Tja, God heeft zelfs al het kruipende ongedierte gemaakt.
En wat zijn die mieren slim, hè? Heb je ze weleens in de gaten gehouden? Ze zijn zó klein, en toch weten ze je kruimels te vinden. Het lijkt wel of ze jou in de gaten houden, en dan… Attack! Aanvallen! Een mier kan door hele kleine kieren en gaatjes. En zouden ze de Bijbel lezen, dan zouden ze zeker deze Psalm hardop zeggen:

Psalm 23, vers 1 tot en met 4  De HEER is mijn herder, het ontbreekt mij aan niets. Hij laat mij rusten in groene weiden en voert mij naar vredig water, hij geeft mij nieuwe kracht en leidt mij langs veilige paden tot eer van zijn naam. Al gaat mijn weg door een donker dal, ik vrees geen gevaar, want u bent bij mij, uw stok en uw staf, zij geven mij moed.

Uw stok en Uw staf, daar zouden ze weleens bang voor kunnen zijn!
Voorwaar, vele mieren worden dagelijks uitgemoord en vertrapt, of weggespoeld. Ik heb één troost. In de Hemel zijn er geen mieren, hoewel ze nuttig zijn voor de grond, en er mensen zijn, die ze zelfs in etensproducten verwerken onder andere.

Wie is er slimmer, de mier of de mens?
Want mieren keren altijd terug, al dood je er ook duizenden! Ze houden namelijk van zoetigheid.

Psalm 53, vers 3  God kijkt vanuit de hemel naar de mensen om te zien of er één verstandig is, één die God zoekt.
En Psalm 55, vers 17  En ik? Ik roep tot God, de HEER zal mij redden.

En Spreuken 6, vers 6 tot en met 8  Ga naar de mieren, luiaard, kijk hoe ze werken en word wijs. Hoewel er onder hen geen leider is, geen aanvoerder, geen koning, halen ze in de zomer voedsel binnen, leggen ze in de oogsttijd een voorraad aan.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel van God, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen, dag

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com