DutchVideo 2018

Laat uw wortel niet uitdrogen!

30-08-2018  Maar bemest het met goede aarde. Sommigen klagen, waarom ze zo verdrukt werden, maar bewapenen zich niet tegen de boze! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 31 aug 2018 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, hartelijk welkom! De volgende boodschap werd overgebracht door de bode engel van God aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Deze boodschap kon weleens voor u zijn, die luistert! 

Mattheüs 13, vers 19  Bij een ieder, die het woord van het Koninkrijk hoort en het niet verstaat, komt de boze en rooft wat in zijn hart gezaaid is… tot zover.
Mattheüs 13, vers 21  Maar hij heeft geen wortel in zich, doch is iemand van het ogenblik; wanneer echter verdrukking of vervolging komt om der wille van het woord, komt hij terstond ten val.
Mattheüs 13, vers 23  De in goede aarde gezaaide is hij “of zij”, die het woord hoort en verstaat, die dan ook vrucht draagt en oplevert, deels honderd-, deels zestig-, deels dertigvoudig.

Voorwaar, laat uw wortel niet uitdrogen, en bemest het met goede aarde.
Onderhoud uzelf, of u gaat eraan!

Mattheüs 13, vers 25 en 26  Doch terwijl de mensen sliepen, kwam zijn vijand en zaaide er onkruid overheen, midden tussen het koren, en ging weg. Toen het graan opkwam en vrucht zette, toen kwam ook het onkruid tevoorschijn.

Voorwaar, sommigen klagen, waarom ze zo verdrukt werden, maar bewapenen zich niet tegen de boze!

Efeziërs 6, vers 12  Want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.
Efeziërs 6, vers 10  Voorts, weest krachtig in de Here en in de sterkte zijner macht.

Amen!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com