DutchSalvation PrayerVideo 2015

Laat Uw Kadosh Geest elk hart aanraken!

Boodschap Gods: Een gebed tot de almachtige Here God. Voorwaar, kadosh, geef Hem alle eer en dank en aanbidding in nederigheid! Hij heeft u uitgekozen om vrij te zijn. Laat Hem toe in uw leven. Bid mee, en geloof en weet dat u Zijn eigendom bent!

Gepubliceerd op 16 april 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Kadosh Spirit of God

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 16 april 2015 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Re-Joch en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, kadosh, heilig zijt gij, Koning der koningen!
Wij geven u alle eer en dank en aanbidding in nederigheid. Kadosh is onze Rabboeni, onze Heer en Koning! Aanbid Hem, Adonai, El Elohím, JHWH, de Zoon van God, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Voorwaar, laat uw Kadosh Geest elk hart aanraken!
“Dank u dat ik mag geloven, dat u nog steeds dezelfde bent, en dat u de strijd bent aangegaan, en elke macht verbroken hebt. Halleluja! Dank u, dat ik uw eigendom ben en dat u de boze de sleutels van de dood ontnomen hebt, en gevangenen vrijzet! En dat u de deur ook opent van ieders hart, die zijn of haar hart de ruimte geeft aan u, en een relatie met u wil, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth. Voorwaar, dank u voor uw Bloed en goedheid en liefde, en dat ik uw eigendom ben, en dat u mij leidt in uw voetsporen, zodat ik nimmer dwaal, maar vooruitkijk en met u praat, elke dag van mijn leven. Dank u, dat u mij hebt uitgekozen om vrij te zijn, en ik mezelf als een overwinnaar mag zien, met u in mij! Amen.”

Ja, ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

Maar ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com