DutchVideo 2016

Kom onbevlekt in Zijn Heiligheid te staan!

Boodschap Gods: Begrijp goed dat het beter voor u is, dat u voor Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, met uw opgeruimde beleden zonden, onbevlekt in Zijn Heiligheid komt te staan.

Gepubliceerd op 27 okt 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Proverbs 10, verse 17

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 27 oktober 2016 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, kadosh, kadosh, kadosh, heilig, heilig, heilig is de Here!
En Hij heeft u lief, maar duldt geen zonden. Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, is zo heilig en machtig, dat als u voor Hem komt te staan met uw onschuldige gezicht, vol weggestopte zonden die u niet beleden hebt, u het zult gaan voelen als een vuur in u, of u het leuk vindt op niet. Gods aanwezigheid verplettert altijd de zonden, en Hij is meer dan overwinnaar over de duisternis en in u!

Begrijp goed dat het beter voor u is,
dat u voor Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, met uw opgeruimde beleden zonden, onbevlekt in Zijn heiligheid komt te staan! Hoe onbevlekter u bent, des te meer u de Heilige Geest zult kunnen ervaren, en gezegend worden.

Spreuken 10, vers 17  Een pad ten leven is hij “en zij”, die de vermaning in acht neemt, maar wie de terechtwijzing veracht, doet dwalen.

Voorwaar, dwars door het vuur maakt Hij u rein en puur!
Strek u daarom uit om zuiver te zijn in Zijn Heiligheid. Kom met vreugde voor Hem te staan, en zonder zorgen. En leef en wandel zoals Hij het bedoeld heeft. Mijn naam is Lovesadai.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com