DutchVideo 2021

Kom in Zijn armen!

Vraag om Zijn reinigende kostbare krachtige en verlossende Bloed! Dank Hem voor uw nieuwe begin en dat Hij u een geestelijke douche gaf en alles van u weg nam en van u afspoelde en heeft u vrij gezet van elke juk en last.

Gepubliceerd op 29 april 2021 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 28 April 2021 kreeg ik, Profeet Benjamin Cousijnsen, de volgende boodschap Gods, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de Kadosh, heilige en almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!

Voorwaar, u daar, geloof dat Hij ook voor u naar het kruis van Golgotha ging en ook al uw zonden op zich nam in uw plaats en dit deed in liefde.
Voorwaar, mijn naam is Blesia, en ben een bode engel Gods.

Vraagt om vergeving van al uw zonden en zwaktes.
Breng alles bij Hem en wees nederig voor Hem, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Vraag om Zijn reinigende kostbare krachtige en verlossende Bloed! Dank Hem voor uw nieuwe begin en dat Hij u een geestelijke douche gaf en alles van u weg nam en van u afspoelde en u heeft vrij gezet van elke juk en last.

Voorwaar, ga vanaf nu een vaste relatie aan met Hem en luister ook naar de overige boodschappen Gods in de Evangelicalendtimemachine.com.
Word geestelijk opgebouwd en luister ook ééns geregeld naar de radio in de Evangelicalendtimemachine.com waar u ook kunt genieten van opbouwende muziek, waarvan u ook van kan geestelijk groeien.

Voorwaar, kijk vooruit en maak u zelf los voorgoed van de wereld en geef u volledig aan Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus over!
Geen 50 procent maar 100 procent zoals Zijn liefde en genade en verlossing!

Johannes 3, vers 16 tot en met 21 Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe. Want God heeft zijn Zoon niet in de wereld gezonden, opdat Hij de wereld veroordele, maar opdat de wereld door Hem behouden worde. Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld; wie niet gelooft, is reeds veroordeeld, omdat hij “of zij” niet heeft geloofd in de naam van de eniggeboren Zoon van God. Dit is het oordeel, dat het licht in de wereld gekomen is en de mensen de duisternis liever gehad hebben dan het licht, want hun werken waren boos. Want een ieder, die kwaad bedrijft, haat het licht, en gaat niet tot het licht, opdat zijn “of haar” werken niet aan de dag komen; maar wie de waarheid doet, gaat tot het licht, opdat van zijn “of haar” werken blijke, dat zij in God verricht zijn.

Amen!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com