DutchVideo 2013

Kies heden om vernieuwd te zijn!

BOODSCHAP GODS: KIES HEDEN OM VERNIEUWD TE ZIJN! VRAAG OM VERGEVING EN DEEL UW GELOOF!

Gepubliceerd op 19 sept 2013 door Evangelical Eindtijdspace

Please share and do not change © BC 

geldduivel

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Mijn naam is Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 19 september 2013 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, ik ben een bode engel Gods en mijn naam Ammina.

Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, zegt het volgende:

Mattheüs 6, vers 22 tot en met 24  Als u een Bijbel hebt kunt u meelezen: De lamp van het lichaam is het oog. Indien dan uw oog zuiver is, zal geheel uw lichaam verlicht zijn; maar indien uw oog slecht is, zal geheel uw lichaam duister zijn. Indien nu wat licht in u is, duisternis is, hoe groot is dan de duisternis! Niemand kan twee heren dienen, want hij zal òf de ene haten en de andere liefhebben, òf zich aan de ene hechten en de andere minachten; gij kunt niet God dienen èn Mammon.

Het woord betekent oorspronkelijk, in het Syrisch: geld.

Mammon kunt gij zien als een geldgod en geldduivel. Voorwaar, het is waarlijk een demoon, en richt zich erop, velen te verleiden in de gevoelens, om zich zo van God af te keren en zich te richten op alle rijkdommen van de wereld.

Voorwaar, is uw wandel zuiver en zijn uw ogen zuiver voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus?

Deel dan uw geloof en wees geen geheime politie! Hij heeft het niet zo bedoeld!

Als uw ogen slecht zijn en uw lichaam duister, of een beetje van satan en een beetje van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, komt u de hemel echt niet binnen.

Al draagt gij ook een kruisje, of u draagt een sticker op uw voorhoofd met de tekst: ‘Christen’, of een kruisje aan de muur in uw huis, of u doet vele daden aan de mensen, om in de hemel te komen. Voorwaar, hou op met dromen en word wakker daar! Kies 100% voor Yeshua HaMashiach, Jezus Christus! Zet uw licht aan! Open uw mond, want satan heeft al genoeg u laten zwijgen. Hij moet zwijgen! Sta boven zijn macht, en vertrap alles wat duister is!

Kies heden om vernieuwd te zijn.

Vraag om vergeving en deel uw geloof, zo ook uw ervaringen, deel het! Bemoedig uw naaste met Gods woorden.

Johannes 3, vers 16  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com