DutchHolidaysVideo 2015

Keer u af van uw misleiders!

Boodschap Gods: Wederom waarschuwt de Here Jezus Christus iedere Christen, om niet deel te nemen aan de zogenaamde ‘Passion of the Christ’, dat dit jaar in Enschede zal worden gehouden op straat. U werd in 2014 ook al gewaarschuwd voor de leugens en dwalingen van de EO en RKK. De Here Jezus Christus van Nazareth zegt u vandaag: Deelname is u schuldig maken aan de leugens en dwalingen; keer u af van uw misleiders!

Gepubliceerd op 19 maart 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

The Passion Enschede

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 19 maart 2015 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Elisama en ik ben een bode engel Gods.

Voorwaar, in 2014 werd u ook al gewaarschuwd voor onder andere de leugens en dwalingen van de EO en de RKK.
De wereldse artiesten met verschillende achtergronden, zoals New Age en het Katholicisme en alle andere religies, komen samen en men zingt wereldse liederen, met een spiritueel tintje erbij ingeweven. Voorwaar, deelname is u schuldig maken aan de leugens en dwaling! Voorwaar, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, roept de Christenen op om het lidmaatschap op de EO en het EO blad Visie op te zeggen, vanwege dat men met alle winden meewaait en zich richt op één wereldreligie.

Voorwaar, deel deze boodschap, zodat velen zich niet besmetten, door naar de zogenaamde Passion of the Christ te gaan in Enschede!
Voorwaar, keer u af van uw misleiders. Voorwaar, luister naar de boodschappen van de EvangelicalEndtimemachine.com! Daar wordt niet gezwegen over de volle waarheid.
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com