DutchVideo 2015

Jouw ogen bespiegelen Mij die je bijstaat!

Liefdevolle boodschap Gods: Dit heb Ik, Yeshua HaMasiach, Jezus Christus, tot u gesproken, opdat gij in Mij vrede hebt!

Gepubliceerd op 21 mei 2015 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Isaiah 43, verse 2 and 3

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Op 21 mei 2015 bracht een engel des Heren, een bode engel Gods, in opdracht van de almachtige God, de God van Abraham, Izaäk en Jakob, woord voor woord de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Lovesadai en ben een bode engel Gods.

Jesaja 43, vers 4  “Zo spreekt de Heer:” Omdat gij kostbaar zijt in mijn ogen en hooggeschat en Ik u liefheb, geef Ik mensen voor u in de plaats en natiën in ruil voor uw leven.
Jesaja 43, vers 5  Vrees niet, want Ik ben met u. Zover.
Jesaja 43, vers 2  Wanneer gij door het water trekt, ben Ik met u; gaat gij door rivieren, zij zullen u niet wegspoelen; als gij door het vuur gaat, zult gij niet verteren en zal de vlam u niet verbranden.

Voorwaar, geef Mij je hand.
Geef Mij, uw Rabboeni, ze allebei. En spreek je uit, en zeg Me dan heel even, dat je niet kunt leven zonder Mij, die echt weet wie jij bent en ook je zwakke plekken kent.

Johannes 16, vers 33  Dit heb Ik, “Yeshua HaMashiach, Jezus Christus”, tot u gesproken, opdat gij in Mij vrede hebt. In de wereld lijdt gij verdrukking, maar houdt goede moed, Ik heb de wereld overwonnen.

Voorwaar, Ik noem je Mijn lief kind.
Ik noem je Mijn kostbare schat. Ik noem je het beste dat Ik ooit bezat! Jouw ogen bespiegelen Mij, die je bijstaat. Vrees niet, Ik ben bij u!

Jozua 1, vers 9  Heb Ik u niet geboden: wees sterk en moedig? Sidder niet en word niet verschrikt, want de Here, uw God, is met u, overal waar gij gaat.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de engel des Heren, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! De Here zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com