DutchFor the Children EN/NLVideo 2018

Jij bent veilig en beschermd door de Heer!

02-08-2018  Weet je, kinderen, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, vraagt maar één ding van je, en dat is je hart en vertrouwen. Want je kunt Hem vertrouwen en je kunt ook echt met Hem praten! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 2 aug 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hoi, welkom bij de Evangelical EndTime Machine Live! Mijn naam is Paco Paquito, en ik ben een rare vogel. Maar ik heb wel een hele leuke boodschap van God, woord voor woord overgeleverd gekregen van de bode engel van God, aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen. En ik ga dat jullie woord voor woord vertellen. Ga er maar eens voor zitten. De bode engel Gods, die sprak, terwijl Profeet Benjamin Cousijnsen alle woordjes een voor een opschreef.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods.

Weet je,

in Psalm 27, vers 1 staat geschreven: De HEER is mijn licht, mijn behoud, wie zou ik vrezen? Bij de HEER is mijn leven veilig, voor wie zou ik bang zijn? 

Ja, daar staat dat de Here je licht is en je behoud.
Voor wie zou jij nu moeten vrezen? Bij Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, is je leven veilig. Voor wie zou je dan bang moeten zijn? Weet je, lieve kinderen, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, vraagt maar één ding van je, en dat is dat je je hart openstelt en Hem vraagt in je hart te komen. Hij wil dat je een kind van Hem wordt, en dat je Hem vertrouwt. Want je kunt Hem vertrouwen en je kunt ook echt met Hem praten!

Het kan zijn dat sommigen je gek vinden, omdat je bidt voor het eten bijvoorbeeld, en in de enige echte Hero gelooft, namelijk:
Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Ja, lees maar mee in de Bijbel. Daar staat geschreven,

in Psalm 27, vers 3  Al trok een leger tegen mij op, mijn hart zou onbevreesd zijn, al woedde er een oorlog tegen mij, nog zou ik mij veilig weten.

Weten jullie wat dat betekent, kinderen: ‘Al trok een leger tegen mij op’?
Dat betekent, bijvoorbeeld op school, als er een groepje gemene kinderen je pest bijvoorbeeld, dan weet je gewoon, dat de Heer aan jouw kant is, en dat je niet bang hoeft te zijn.
‘Mijn hart zou onbevreesd zijn’: Ik ben niet bang, al willen ze mij iets aandoen.
‘Nog zou ik mij veilig weten’: Nou, dat betekent, ja, dan nog mag je weten dat jij veilig bent, en dat Hij je beschermt en helpt, als je Hem om hulp vraagt!

Weet je, de grote mensen, die kunnen nog heel veel leren van de kinderen.
Want een kind neemt de woorden van de Heer vaak eerder aan dan een volwassene! Ja, dat is wat de Heer bedoelt in de Bijbel; daar staat ergens geschreven: Wie niet wordt als de kinderen, die kan Mijn Koninkrijk niet binnengaan. Ja, je moet heel eenvoudig en open zijn, en de woorden van God geloven en in je hart aannemen. Zo simpel is het! Ja, zo kunnen eigenlijk de volwassenen en de kleine kinderen – het maakt niet uit, groot en klein – leren van deze boodschap.

Johannes 3, vers 16  Lezen jullie mee? En hier staat geschreven: Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Ja, en daar zeg ik ‘Amen’ op. Amen!
Ik ga nu, sprak de bode engel van God, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! De Here zegene u en jullie allemaal, dag, dag

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com