DutchVideo 2017

JHWH, de Here God, zegt u: Keer u af, Ik heb hier een afkeer van!

De kerken en u moeten klaarstaan en zuiver zijn, anders gaat u eraan! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 15 jun 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

spiritual-abuse-by-the-churches

Volledige weergave: 

Hallo, hartelijk welkom! Op 15 juni 2017 bracht Gods bode engel woord voor woord deze boodschap Gods over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen. De bode engel Gods sprak, terwijl Profeet Benjamin Cousijnsen alle woorden meteen opschreef, en zei:

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Karlia en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, de meeste kerken moeten zich bekeren van machtsmisbruik en het bestelen van de zielen, via misbruik van het geld en andere goederen!
Voorwaar, Profeet Benjamin Cousijnsen waarschuwt u al zo lang, dat u in Gods heiligheid moet leven, en niet in onzuiverheid en schijnheiligheid, en met het tegennatuurlijke leven, of met verslavingen, zoals het roken van sigaretten. Waar God ook een afkeer van heeft, is het samengaan van alle religies als één kerk! Vele kerken hebben hun regels zelfs zo aangepast, dat iedereen zich er in kan vinden en thuisvoelt. Satan vindt dit prachtig, die de kerk wil weghouden van Gods heiligheid!

En dan al die afgoden, zelfs levende afgoden, zoals die valse profeet met de lange baard, gekleed in het wit, David Owuor!
Alle glorie en aanbidding komen hem toe, anders gezegd, trekt hij naar zich toe. En zijn verschijning en valse wonderen zorgen er onder andere voor, dat men neervalt op de grond en gaat joelen. En velen aanbidden zelfs zijn foto’s en verwachten alles van hem! David Owuor, de valse profeet, heeft zichzelf tot een god gemaakt, en velen van zijn volgelingen geven hem zelfs kado’s, zoals bloemen, kleren en gouden sieraden. En eerbiedig laat hij toe dat hij de glorie krijgt.

Voorwaar, Profeet Benjamin heeft u gewaarschuwd.
En zowel Kenia als de overige kerken zullen Gods hand gaan voelen, vanwege spirituele show en ego en onzuiverheden! Voorwaar, in sommige kerken worden er zelfs flesjes met massage olie en wierook, en hun onzuiverheden en meditatie toegepast, om u dichter bij God te brengen. En langzaam kent men het woord ‘heiligheid’ niet meer en raakt men totaal verblind, zodat men zich niet meer gereed maakt voor de komst van de Messias, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!

Wanneer Hij komt, zal er maar een kleine groep kerken de Rapture ervaren.
En de achtergeblevenen zullen zich op de borst slaan! Zowel de kerk, alsook u, moeten klaarstaan en zuiver zijn, anders gaat u eraan.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com