DutchVideo 2012

Jezus Christus, Yeshua HaMashiach leeft!

BOODSCHAP GODS: HET IS MIJN TAAK, BEGRIJPELIJK U DEZE WOORDEN GODS DUIDELIJK OVER TE BRENGEN, ZEI DE BODE ENGEL GODS. IN GEWONE TAAL WORDT DE DOOD EN OPSTANDING VERTELD EN TOEGELICHT!

Published on Nov 5, 2012 by Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

Hij is opgestaan, Hij leeft!

Volledige weergave:

Hallo! Op 5 november 2012 bracht een bode engel Gods deze boodschap over aan Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de machtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Mijn naam is Rafaël en ben een bode engel Gods, en het is mijn taak, begrijpelijk u deze woorden Gods duidelijk over te brengen.

1 Korinthiërs 15, vers 3 tot 9  Het belangrijkste van het goede nieuws, dat ik heb ontvangen en u heb doorgegeven, is dit: Christus is voor onze zonden gestorven, zoals voorzegd is in de boeken. Hij werd begraven en is op de derde dag weer levend gemaakt, wat ook in de boeken stond. Hij is gezien door Petrus, en daarna door de twaalf apostelen samen. Later is Hij gezien door 500 van Zijn volgelingen tegelijk. Hoewel enkelen van hen al gestorven zijn, leven de meesten nog. Hij is gezien door Jakobus en daarna nog eens door alle apostelen.

1 Korinthiërs 15, vers 12 tot 22  Als u nu het heerlijke nieuws hebt gehoord, dat Christus weer levend is geworden, hoe kunnen sommigen van u dan zeggen, dat er geen enkele dode ooit weer levend wordt? Als zij gelijk hebben, is Christus ook niet uit de dood teruggekomen. En als Hij niet uit de dood teruggekomen is, kunnen wij wel ophouden Hem bekend te maken. Dan is het zinloos in Hem te geloven. Erger nog, dan zijn wij bedriegers, omdat wij tegen God in hebben verklaard, dat Hij Christus weer levend heeft gemaakt. Als er geen doden weer levend worden, kan dat niet waar zijn. Als er geen doden levend worden, is Christus ook niet weer levend gemaakt, en als Christus niet weer levend is geworden, dan heeft uw geloof geen betekenis, en zijn uw zonden niet vergeven. Ja, dan zijn de gestorven gelovigen reddeloos verloren. Als wij alleen voor dit leven onze hoop op Christus hebben gevestigd, zijn wij meer te beklagen dan wie ook. Maar zo is het gelukkig niet. Christus is weer levend gemaakt, als eerste van de velen, die gestorven zijn. Want zoals de dood door een mens is gekomen, is ook het nieuwe leven dankzij een mens gekomen.

Johannes 3, vers 15 tot 17  Opdat ieder die in Mij gelooft, eeuwig leven zal hebben. Want God heeft zoveel liefde voor de wereld, dat Hij Zijn enige Zoon heeft gegeven, zodat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Laat dit duidelijk zijn… Jezus Christus, Yeshua HaMashiach leeft!

Ook nu in de laatste dagen zal Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, vele moslims en andere vervolgers en de ongelovigen vertellen, dat Hij de enige Weg is en het Leven, via uw droom, en u zult Hem zien!

Als Yeshua, Jezus, niet bestond, was ik niet bij u, Benjamin.

Ik ga nu, Profeet Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com