DutchVideo 2017

Israëlische soldaten zijn omgekocht door Iran!

Gepubliceerd op 8 aug 2017 door Evangelical Endtime Machine International

08-08-2017  Openbarende boodschap Gods: Alles wordt onttrokken aan het oog van de wereld en vooral van de media. Voorwaar, ik openbaar u… (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Shalom, hartelijk welkom! Gods bode engel bracht woord voor woord de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.

Voorwaar, stille wateren, diepe gronden.
Zo spreekt de Heer, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus! Alles wordt onttrokken aan het oog van de wereld, vooral van de media. Voorwaar, ik openbaar u dat er Israëlische soldaten zijn, die omgekocht zijn door Iran!

Jeremia 30, vers 10 tot en met 15  Wees niet bang, mijn dienaar Jakob, heb geen angst, Israël – spreekt JHWH. Ik zal je uit dat verre land bevrijden, uit de ballingschap breng ik je nageslacht terug. Het volk van Jakob keert terug en zal in vrede leven, zonder zorgen, zonder dat het nog wordt opgeschrikt. Ik sta je ter zijde en zal je bevrijden – spreekt JHWH. De landen waarnaar ik je verdreven heb, vaag ik allemaal weg. Je krijgt de straf die je verdient, maar vernietigen zal ik je niet. Dit zegt JHWH: Ongeneeslijk zijn je wonden, niet te helen is je letsel. Geen mens verzorgt je zweren, je wonden groeien nooit meer dicht. Je minnaars zijn je vergeten, ze kijken niet meer naar je om. Ik was het die je sloeg, als een vijand, ik heb je meedogenloos gestraft, om je vele wandaden, om je talloze zonden. Wat klaag je nu over je letsel, je dodelijke wonden? Om je vele wandaden, om je talloze zonden heb ik je dit aangedaan.

Voorwaar, de God van Abraham, Izaäk en Jakob zal met Iran afrekenen, voorgoed! 

Jeremia 30, vers 16 tot en met 18  Maar wie jou verslonden, worden zelf verslonden, al je vijanden gaan zelf in ballingschap. Elk volk dat jou plunderde, wordt zelf geplunderd, ik maak ieder die naar buit zocht, zelf tot buit. Weet dat ik je zal genezen, ik zal je wonden helen – spreekt JHWH – ook al noemt men je Verworpene en zegt men: “Naar Sion kijken we niet meer om.” Dit zegt JHWH: Ik keer het lot van Jakobs tenten ten goede, ik zal me om zijn woningen bekommeren. De steden zullen uit de as herrijzen, paleizen worden in hun oude pracht hersteld.

Voorwaar, Iran en ook de media, en Turkije en Syrië onder andere, proberen zoveel mogelijk te bereiken dat men Israël haat.
En dat is het werk van de satan! Voorwaar, iedereen die zich tegen Israël keert en strijdt, zal door God geslagen worden. Voorwaar, Israël! Hoor! De Twee Getuigen zijn op de Aarde en bevinden zich onder de mensen.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com