DutchVideo 2018

Israël, wees gewaarschuwd, ze spelen samen toneel!

Dit is een openbarende, waarschuwende en profetische boodschap van God, overgeleverd aan Gods enige ware, geliefde Profeet in de eindtijd, Benjamin Cousijnsen. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 10 mei 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 10 mei 2018 bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Kadesa, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, Kim Jong-un, de leider van Noord-Korea,
doet er alles aan om informatie in te winnen, door Donald Trump over te halen, om vertrouwelijke plannen te delen van Netanyahu, de President van Israël. Daarvoor wil de leider van Noord-Korea, Kim Jong-un, wel vrienden worden met Donald Trump. Samen spelen ze toneel, en satan is er op uit de landen op te zetten tegen Israël, zoals Profeet Benjamin Cousijnsen reeds geopenbaard heeft.

Iran staat klaar voor een aanval op Israël en om aanslagen te plegen,
ook op de Verenigde Staten van Amerika, omdat Donald Trump zogenaamd Israël steunt, maar op een oorlog uit is met Israël. Kim Jong-un gaf aan, dat Donald Trump listig is en dat Syrië en Iran Israël haten, zowel Kim Jong-un, de leider van Noord-Korea! Hij zei: “Ik bemoei me er niet mee, want het beste is voor het laatst”.

Voorwaar, machten en krachten zijn aan het werk tegen Israël, dat onverslaanbaar blijft.
In Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, is Israël meer dan overwinnaar! Maar helaas moet Israël zich eerst nog bekeren van haar afgoden en zondige wandel! God helpt Israël, als ze zich tot Hem alleen richt en berouw toont.
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com