DutchVideo 2017

ISIS-strijders zijn steeds meer incognito aanwezig in de Filipijnen!

07-07-2017  ISIS-strijders scheren hun baarden af en hebben zich verkleed, om onopvallend als toerist, met valse papieren, verder het gebied bij de Filipijnen in te trekken. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 7 jul 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Dit is een waarschuwende, mededelende boodschap Gods, woord voor woord overgeleverd aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen. Gods bode engel sprak en zei, terwijl Profeet Benjamin Cousijnsen alle woorden opschreef:

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar!
Sommige ISIS-strijders scheren hun baarden af en hebben zich verkleed, om onopvallend als toerist, met valse papieren, verder het gebied in te trekken bij de Filipijnen. Zelfs bij de politie en overheidsgebouwen, en in winkels, werken er mensen van ISIS! Men heeft connecties met elkaar, en kan van daaruit aanslagen uitvoeren. Een schoolleraar zou weleens een aanslagpleger kunnen wezen!

Voorwaar, zo proberen ze ook alles onder controle te houden, en stap voor stap de Filipijnen over te nemen!
Ook zijn er kinderen verdwenen in het niets, en zijn er zelfs mensen spoorloos bij de regering en politie. Voorwaar, al lijkt het stil en dat ISIS op afstand is, en alles onder controle is, deze boodschap moet men serieus nemen! Mijn naam is Revelado, een bode engel Gods.
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de engel van God, en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com