DutchVideo 2017

In de puree vanwege ongehoorzaamheid!

Dit is een profetische boodschap Gods, door twee bode engelen woord voor woord overgeleverd, in de almachtige naam van JHWH, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus van Nazareth, aan Gods eindtijdprofeet, Benjamin Cousijnsen.

Gepubliceerd op 23 jan 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

disaster-italy-earthquake

Volledige weergave: 

Shalom, hartelijk welkom! Op 23 januari 2017 brachten Gods bode engelen deze boodschap Gods over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de krachtigste naam boven alle namen, de naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. En mijn naam is Donder en ben een bode engel Gods. En mijn naam is Michaël, en wij zijn samen door de God van Abraham, Izaäk en Jakob naar Gods ware eindtijdprofeet gestuurd.

Voorwaar, ik ben Donder, en al laat de media u niet alles zien, maar ik vertel u:
Ik sla telkens toe bij Italië, India, Mexico, Brazilië, en overige landen, zoals Turkije! Voorwaar, de wereld zit in de puree wegens ongehoorzaamheid! Ik openbaar u, dat in China velen zullen omkomen door de verontreiniging van de lucht. En Italië en Spanje krijgen te maken met meer rampen!

Voorwaar!
En ik, Michaël, benadruk u, dat de profetische boodschappen van Gods ware eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen, u werkelijk zullen laten zien, dat alles in volle gang is en vervuld is of wordt. Voorwaar, deel van mond op mond de website Evangelicalendtimemachine.com, via prikbord op school, of werk, of winkel, bijvoorbeeld, en zeg nimmer: “Ik ben te druk of heb geen tijd!”

Voorwaar, wist u hoeveel tijd Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, voor u heeft?
Het antwoord is: Hij is altijd meer dan 24 uur actief. Al geeft u een uurtje aan Hem tot Zijn glorie; daar maakt u de Heer erg blij mee.

Voorwaar, door de totale overname rijden velen roekeloos, zowel op de fiets als met de auto.
En men vliegt zelfs roekeloos in de lucht! Men ziet hierdoor wereldwijd vele slachtoffers toenemen.

Voorwaar, en ik, Donder, openbaar u dat President Trump Netanyahu van Israël lokt, en hem dan voor zich wil winnen.
Maar eerst wil Trump zich van zijn goede kant laten zien. Ook kwam met Trumps komst, ook meteen al de chaos in de wereld en demonstraties. Maar het ergste komt nog! Ook komt er een aanslag in de Verenigde Staten.

Voorwaar, als u mooi kunt zingen, of u hebt andere ideeën om de Heer te dienen, dan kunt u reageren.
Ook bemoedigingen mag u gerust insturen.
Ik ga nu… Nee, ik ga nu, sprak de andere bode engel Gods. Okee, dan gaan we samen, en zeiden: Ruacha, Yeshu, Shalom! en beiden vlogen via de raamkant weg.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! De Here zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com