DutchVideo 2018

Immanuël, God zelf is met u!

Dankzij Zijn onvoorwaardelijke liefde gaf Hij Zijn Bloed, en waste u vrij en verbrak de zonde voor altijd. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 19 jul 2018 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 19 juli 2018 bracht een bode engel Gods een boodschap over, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, Kadosh, Heilig is de Koning der koningen, uw Abba, Vader!

Geen levensangst of stervensnood heeft u te vrezen.
En geen duivels plan, of wat dan ook, kan u roven uit Zijn machtige hand, en in die verwachting houdt u stand! Want uw hart staat voor Hem, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, open. Immanuël, God zelf is met u, de Allerhoogste, machtige Heer en Vredevorst, en in Zijn heerlijkheid bent u van uw schuld bevrijd. En dankzij Zijn onvoorwaardelijke liefde gaf Hij Zijn Bloed, en waste u vrij en verbrak de zonde voor altijd!

Door Zijn genade heeft Hij, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, uw schild en kracht, Zijn ware liefde getoond!
Laat Hij uw rots en standvastigheid zijn en het doel van uw bestaan. Laat alles, wat u zegt en denkt, als een spiegel zijn van wie u waarlijk in Hem bent. Laat uw geloof, hoop en liefde en vertrouwen geworteld zijn tot diep in uw hart, zodat het karakter en spiegelbeeld van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, meer en meer in u gezien wordt. Amen!
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com