DutchVideo 2016

Ik kwam voor jou!

Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, de Zoon van God, richt zich tot u die nu luistert!

Gepubliceerd op 4 aug 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Jesus is alive!

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 4 augustus 2016 kreeg ik een boodschap, die ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik ben wie Ik ben.
Ik ben uw Rabboeni, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Ik verliet de hemel, zodat jij, Mijn kostbare parel, naar Mij kunt luisteren!

Het volgende is, dat Ik, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, u onvoorwaardelijk liefheb.
Toen Ik op de aarde was, sprak Ik de waarheid, de woorden van Mijn Vader. Ook Ik ben verworpen in jouw plaats, zodat jij geaccepteerd zou worden. Ik werd bespot, zodat Ik, uw Rabboeni, Mijn shalom kon geven aan u, Mijn vrede! Ik werd geslagen in uw plaats, zodat Ik u genezing kon geven. Ik verdroeg verraad, zodat je Mijn liefde zou kennen. Ik gaf Mij over en stierf een pijnlijke dood, zodat jij vergeving kon ontvangen.

Voel Mijn liefde voor jou!
Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u: Ja, Ik leef! En Ik ging naar de hemel om voor jou een plaats klaar te maken. Ik zond Mijn Geest, omdat Ik niet wil dat je alleen zou zijn. Mijn kind, Ik heb Mijn woord gedeeld, omdat Ik wil dat u bemoedigd zou worden. Wacht geduldig! Ik ben de Koning der koningen, de Heer der heren en de heldere Morgenster. Ik ben kadosh, heilig, en ben de enige Weg en de Waarheid en het Leven! Ik ben de enige Zoon van God!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com