DutchVideo 2014

Iedereen heeft al een UFO gezien!

ER WORDEN WERELDWIJD VREEMDE GELUIDEN GEHOORD, ONVERKLAARBAAR, OMDAT MEN NIETS ZIET, MAAR WEL HOORT! LUISTER/LEES EN NEEM DEZE OPENBARENDE WAARSCHUWING, 100% AFKOMSTIG VAN DE HERE GOD, ERNSTIG!

Gepubliceerd op 13 feb 2014 door Evangelical Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

UFO in de wolken

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 13 februari 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus van Nazareth. Voorwaar, mijn naam is Sichia en ik ben een bode engel Gods.

Voorwaar, dit is geen science fiction!

Er worden wereldwijd vreemde geluiden gehoord, maar verklaren kan niemand het, omdat men niets ziet, maar wel hoort. Vele mensen geven er al geen aandacht meer aan. De bezoekers uit de ruimte, de gevallen engelen, kunnen dus wolken projecteren, zodat men hen niet ziet.

De UFO’s werden al gemaakt vanaf het begin, en ontworpen naar het idee van het Elohím ruimteschip.

Satan, Lucifer, was jaloers op God, en zag Gods grootheid en macht en rijkdommen en heiligheid en trouwheid en aanbidding! Alles was zó goed en volmaakt. Maar toen satan de macht wou grijpen, onderschatte hij echter Gods wijsheid. Satan werd met zijn gevallen engelen verbannen en op de aarde geworpen! Voorwaar, toen wou satan de strijd aangaan en maakte met zijn kennis UFO’s. Dit zal zo doorgaan, totdat alles op de kop wordt gezet met de Rapture!

Alles ging stap voor stap…

Eerst leerden zij de mensen wapens maken, en zelfs de ogen schminken en magie en andere duivelse rituelen. Meer hierover is te lezen in het boek Henoch.

Voorwaar, men ziet wereldwijd UFO’s.

Maar men bedenkt niet, dat satan uit zijn hol is gekropen, om de aarde over te nemen. en iedereen vindt het maar prachtig! En velen hebben al een UFO gezien. Maar de mensen vergeten, dat de gevallen engelen een grote rol zullen spelen, wanneer de grote Opname van de Christenen heeft plaatsgevonden, want dan zullen ze plotseling massaal zichtbaar aanwezig zijn! Voorwaar, de antichrist is actief, en ontelbaar veel gevallen engelen bevinden zich, zowel zichtbaar als onzichtbaar, reeds onder de mensen. En deze engelen spelen ook informatie door naar de schorpioenschepen. Voorwaar, denk maar aan de film ‘V’. Daar zitten heel veel waarheden in.

Voorwaar, iedereen heeft al een UFO gezien, zowel de regeringsleiders als de NASA, en zowel de burgers als de journalisten en fotografen.

Maar het mooiste komt nog voor Gods kinderen. Tot slot:

Johannes 3, vers 16  Want alzo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat een ieder, die in Hem gelooft, niet verloren ga, maar eeuwig leven hebbe.

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com