DutchVideo 2016

Hongkong wordt nu aangepakt door Donder & China’s beurt volgt vrijdag!

De engel des Heren, Donder, bracht woord voor woord deze profetische mededeling Gods over aan Profeet Benjamin Cousijnsen, gericht aan Hongkong en China, en trouwens… Azië! Zie wat nog meer gaat komen!

Gepubliceerd op 1 aug 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

HONG KONG-WEATHER-STORM PL01

Volledige weergave: 

Hallo, welkom! Dit is een profetische, openbarende, mededelende boodschap Gods, op 1 augustus 2016 overgebracht door de bode engel Gods aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom, Hongkong!
Mijn naam is Donder. Ik geef u veel regen en donder en wind! Ook China zal het spoedig, op vrijdag, ondervinden! Maar u, Hongkong, ervaart mij nu.

Voorwaar, stelletje overgenomen Poke-demon-aanbidders!
Ik begroet u met bliksem, in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Wie in Hem gelooft en wandelt, wordt gezegend. Wie echter draken vereert en Boeddha, en andere goden, zal de kracht van de God van Israël, de God van Abraham, Izaäk en Jakob ervaren. U was al gewaarschuwd!

Vrees God!
Bekeer u, want u bent gewaarschuwd. Bent u nu net zo doof en zo lelijk en dom als uw afgoden?

Azië, zie wat nog meer gaat komen!

Johannes 3, vers 16 tot en met 21  Want God had de wereld zo lief dat hij zijn enige Zoon heeft gegeven, opdat iedereen die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft. God heeft zijn Zoon niet naar de wereld gestuurd om een oordeel over haar te vellen, maar om de wereld door hem te redden. Over wie in hem gelooft wordt geen oordeel uitgesproken, maar wie niet in hem gelooft is al veroordeeld, omdat hij niet wilde geloven in de naam van Gods enige Zoon. Dit is het oordeel: het licht kwam in de wereld en de mensen hielden meer van de duisternis dan van het licht, want hun daden waren slecht. Wie kwaad doet, haat het licht; hij schuwt het licht omdat anders zijn daden bekend worden. Maar wie oprecht handelt zoekt het licht op, zodat zichtbaar wordt dat God werkzaam is in alles wat hij doet.

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com