DutchVideo 2017

Hoe men nu vertrouwd raakt met de chip en zijn nummer 666

In sommige landen gelooft men zelfs dat het een geluksgetal is! Als een listige virus wil het de mensen manipuleren en besmetten, door hen te doen geloven dat het getal 666, op de hand of het voorhoofd, geluk brengt. (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 9 mrt 2017 door Evangelical Endtime Machine International (excuses for the reading errors)

Please share and do not change © BC

microchip-the-agenda-is-now

Volledige weergave: 

Shalom, hartelijk welkom! Vandaag, 9 maart 2017, bracht Gods bode engel de volgende boodschap over aan eindtijdprofeet van de laatste dagen, Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, op 15 mei 2012 werd u reeds gewaarschuwd met de boodschap:
‘Profetie: Een blik in de nabije toekomst!’ Voorwaar, velen, zelfs ongelovigen, weten reeds dat het getal 666 het getal is van het beest. Een Christen echtpaar kreeg een woning aangeboden. Alleen het huisnummer was minder aantrekkelijk… inderdaad, 666! Om het huis dan toch niet af te wijzen, loste men het op met 66 + 6 = ?.

Voorwaar, onder andere in China gelooft men, dat het getal 666 juist voor geluk zorgt!
Men geeft zelfs grote bedragen, om een telefoonnummer, banknummer, huisnummer, verdiepingen, etc., etc., met veel zessen erin te kunnen ontvangen. Men beschouwt het namelijk als gelukbrengend. De waarheid wordt echter weggestopt! Zelfs zijn er Chinese restaurants met het getal 666. Er zijn ook velen van hen die geloven, dat het merkteken van het beest, het chip-implantaat, gelukbrengend is! Voorwaar, mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods.

Als een listige virus wil het de mensen manipuleren,
door hen te laten geloven, dat het aannemen van het getal 666 in de chip, op de hand, of voorhoofd, geluk brengt. Dit is bijgeloof en een grote leugen! Luister beslist naar de profetische boodschap van 15 mei 2012, met de titel: ‘Profetie: Een blik in de nabije toekomst!’ Door middel van de ontwikkelingen, die zich nu afspelen, wil men het iedereen laten weten, en vertrouwd maken met de zogenaamde voordelen van chip-implantaten. Maar als men de Bijbel eens serieus zou nemen, en Profeet Benjamin Cousijnsen, dan zou men ontdekken dat alles vervuld wordt!

Openbaring 13, vers 16 tot en met 18  En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

Voorwaar, ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak Gods bode engel, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! De Here zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com