DutchVideo 2012

Hij werd verkracht door de pastoor zelf!

28-10-2012  VANUIT BERLIJN REDEN ZE VAAK NAAR ENSCHEDE OM TE WINKELEN, EN VOOR DE GEBAKKEN VIS! HENNY WERD ALS KIND VERKRACHT DOOR EEN PASTOOR! DIT IS GEEN REDEN JEZUS, YESHUA, LOS TE LATEN, ZEI DE HERE.

Gepubliceerd op 28 okt 2012 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

sexueel misbruik Katholieke kerk

Volledige weergave:

Hallo! Op 28 oktober 2012 bracht een bode engel Gods de volgende boodschap over aan Benjamin Cousijnsen.

Shalom, Benjamin Cousijnsen! Ik groet u in de machtige naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus.

Ik vertel u over Henny uit Duitsland, Benjamin.

Zijn vrouw heet Mona, en ze hebben drie kinderen. Ze reden vaak met hun wagen vanuit Berlijn naar Enschede om te winkelen, en voor de gebakken vis. Henny kocht ook vis om mee te nemen. En daarna gingen ze de ene winkel in en de andere weer uit. Henny had een kind uit een vorige relatie en Mona had twee kinderen, evenals van een vorige relatie.

Henny wist nog heel goed, dat hij vroeger naar de kerk ging als kind.

Hij was altijd een trouwe hulp en hielp de pastoor om de boekjes te plaatsen in de Katholieke kerk op de stoelen. Henny was nog acht jaar oud. Wat er gebeurde in 1958 zal Henny’s leven veranderen, voorgoed!

Hij werd verkracht in de Katholieke kerk door de pastoor zelf, die hij best aardig vond.

Ik zeg u, Al de verborgen dingen zijn voor de Here, uw God, geopenbaard. Niets is onbekend voor de Here. Hij kent uw gedachten en weet, hoe uw hart is.

Henny, luister eens, en ook u, die dit gelijke hebt meegemaakt.

Psalm 34, vers 16 en 17  De ogen des HEREN zijn op de rechtvaardigen, en zijn oren tot hun hulpgeroep; het aangezicht des HEREN is tegen hen die kwaad doen, om hun gedachtenis van de aarde uit te roeien.

Psalm 34, vers 19 en 20 en 21  De HERE is nabij de gebrokenen van hart en Hij verlost de verslagenen van geest. Talrijk zijn de rampen van de rechtvaardige, maar uit die alle redt hem de HERE; Hij behoedt al zijn beenderen, niet één daarvan wordt gebroken.

1 Johannes 2, vers 16 en 17  Want al wat in de wereld is: de begeerte des vlezes, de begeerte der ogen en een hovaardig leven, is niet uit de Vader, maar uit de wereld. En de wereld gaat voorbij en haar begeren, maar wie de wil van God doet, blijft tot in eeuwigheid.

1 Johannes 2, vers 10 en 11  Wie zijn broeder liefheeft, blijft in het licht en in hem is niets aanstotelijks; maar wie zijn broeder haat, is in de duisternis en wandelt in de duisternis, en hij weet niet waar hij heengaat, want de duisternis heeft zijn ogen verblind.

Mattheüs 6, vers 14 en 15  Want indien gij de mensen hun overtredingen vergeeft, zal uw hemelse Vader ook u vergeven; maar indien gij de mensen niet vergeeft, zal ook uw Vader uw overtredingen niet vergeven.

Ik zeg u, Dit is geen reden om Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, los te laten!

Bouw uw ziel op in een evangelische kerk. Dit zeg Ik, de Here. Wilt u verloren gaan door het verleden? Satan vindt het geweldig! Ik niet! Bekeer u en sla de weg in van Yeshua HaMashiach. Hij redt u allen!

Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME              

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com