Donatie/TiendenDutchVideo 2014

Hij geeft het je zevenvoudig terug!

BOODSCHAP GODS: BRENG ELKE GAVE MET EEN BLIJ GEZICHT, EN HEILIG DE TIENDEN MET VREUGDE!

Gepubliceerd op 13 nov 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

tithes and offerings - sevenfold back

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 13 november 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Charkadía en ben een bode engel Gods.

Voorwaar,

Sirach 7, vers 29 tot en met 31  Heb met heel je hart ontzag voor de Heer, heb respect voor zijn priesters. Heb je maker lief met al je kracht, laat zijn dienaren niet in de steek. Heb ontzag voor de Heer en eer de priester, geef hem zijn deel, zoals je is opgedragen: de vruchten van de nieuwe oogst, het hersteloffer, de achterbouten, het heiligingsoffer en de heffing van de heilige gaven.

Sirach 11, vers 11  Er zijn er die werken, zwoegen, rennen, maar des te meer schieten ze tekort.
Sirach 11, vers 18 en 19  Een mens wordt rijk door angstvallig te sparen, maar kijk eens wat zijn loon is. Hij zegt: “Nu kan ik een rustig leven leiden en van mijn bezit genieten”, maar hij weet niet voor hoe lang. Wanneer hij sterft moet hij alles nalaten aan anderen.
Sirach 11, vers 26 en 27 en 28  Het kost de Heer geen enkele moeite om een mens wanneer hij sterft naar zijn daden te vergelden. Eén uur lijden doet alle genoegens vergeten, aan het einde van het leven worden de daden van een mens onthuld. Prijs niemand gelukkig voor zijn dood, een mens wordt pas aan zijn einde gekend.

Sirach 31, vers 7  Verzot zijn op goud is als een struikelblok, iedere dwaas komt erdoor ten val.

Sirach 35, vers 8 tot en met 13  Het offer van een rechtvaardige maakt het altaar vet, de aangename geur stijgt op naar de Allerhoogste. Het offer van een rechtvaardige wordt aanvaard, het zal niet worden vergeten. Prijs de Heer met je vrijgevigheid, wees niet karig met de vruchten van de nieuwe oogst. Breng elke gave met een blij gezicht en heilig de tienden met vreugde. Geef de Allerhoogste naar wat hij gegeven heeft, wees vrijgevig, geef naar vermogen, want de Heer beloont je, hij geeft het je zevenvoudig terug.

De bode engel Gods sprak verder, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! en verdween.

Maar ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com