DutchVideo 2021

Hij gaf u een betere weg, de weg naar Zijn diepe liefde!

Wie ontzag voor Hem heeft, word gezegend omdat gij zich heeft verzadigt met Zijn kostbare vruchten. De vruchten van de wereld zijn waardeloos en slecht.

Gepubliceerd op 4 Februari 2021 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op 2 Februari 2021 bracht de bode engel Gods deze boodschap over, dat ik heel graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de Kadosh, heilige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Lovesadai, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, slechts een is de Koning der koningen, kadosh, heilig en goed en wijs en ontzagwekkend en vol liefde is, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.
Voorwaar, de liefde voor Hem bestaat uit eerbiedigheid en wijsheid en heiligheid, aan wie Hij zich kenbaar maakt. Hij geeft veel meer wie ontzag en respect voor Hem heeft. Voorwaar, Hij verkwikt het hart en geeft u liefde, blijdschap en vrede en lankmoedigheid, vriendelijkheid, goedheid en trouw en zachtmoedigheid, o.a. Voorwaar, Hij gaf u een betere weg, de weg naar Zijn diepe liefde. Wie ontzag voor Hem heeft, word gezegend omdat gij zich heeft verzadigt met Zijn kostbare vruchten. De vruchten van de wereld zijn waardeloos en slecht. Voorwaar, in u bloeien de vruchten en ze zijn de geschenken van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, heb ontzag en respect voor uw Koning der koningen, uw liefhebbende Abba, Vader,
die doet de zonden teniet en waar de wijsheid en liefde verblijft, en waar alle ongerechtigheid en leugens en woede zijn afgewenteld! De schatkamers van de Here is vol wijsheid en bevatten zegeningen en diepzinnige vorming.

Voorwaar, trouw en zachtmoedigheid zijn Hem altijd welgevallig.
Houd het rechte spoor, blijf standvastig en hou u altijd stevig aan Hem vast, dan word u aan het einde beloond. Je geloof in Hem, uw Abba, Vader zal u helpen. Bewandel Zijn rechte Weg en vestig alleen op Hem uw geloof. Amen!

Voorwaar, wees sterk en vreest niet; Hij zal alle wraak en vergelding hen vergelden erger nog.
Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish, and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com