DutchVideo 2014

Het wonder is geschied!

EEN AANTAL VAN DE WERKERS VAN DE LAATSTE DAGEN MOEST LANGER WACHTEN OP HUN EMBLEEM. HOOR/LEES, HOE GOD ZORGDE, DAT DE EMBLEMEN, DIE HIJ ZELF INGEZEGEND HAD, OP DE PLAATS VAN BESTEMMING AANKWAMEN!

Gepubliceerd op 9 mei 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

PostNL lopende bank pakketjes

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op 9 mei 2014 bracht de bode engel, Rafaël, het volgende verslag over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, ik werd uitgezonden vanwege enkele emblemen, die de werkers van de laatste dagen zouden ontvangen.

Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, heeft deze emblemen in Zijn handen gehad en ingezegend. Voorwaar, sommige van de emblemen kwamen niet aan op de plaats van bestemming. Satan wou niet, dat de onderscheidingsemblemen van de Heer zelf zouden aankomen. De emblemen werden gescand en tegengehouden vanwege metalen. Eerst dacht men aan een bom; na overleg werd het even opgeborgen.

Dit is aan Profeet Benjamin Cousijnsen geopenbaard in beelden.

Voorwaar, Marion besloot een klacht in te dienen bij de PostNL, en belde zelfs om het te achterhalen.

Langer dan vier weken waren vele emblemen weg. Profeet Benjamin Cousijnsen sprak hierover in zijn gebed, en de Heer sprak, Ik kom hierop terug!

Benjamin dacht, ‘Ja, wanneer?’

Een dag erna zei de Heer: Profeet Benjamin, Ik de Here Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, zal een wonder doen.

Toen, kort erna, mailde één van de werkers dat het embleem was aangekomen. Benjamin snapte het niet… ze waren toch opgeborgen en in beslag genomen?

Voorwaar, zoals zilver en goud door het vuur gaan, werd ik, Rafaël, uitgezonden en verkleedde mij in hoge rang, en plaatste de pakjes op de lopende band voor verzending, en blokkeerde de scanners en gaf zelfs andere camerabeelden van een koffer, die drie uur later aan zou komen. Iemand zei, “Ik ken u niet!” en ik zei, Ik u wel, zorg dat alles goed aankomt.

“Ja”, zei hij, en alles werd met eerbied ingeladen.

Jeddy en Connie en Theresa, en vele andere werkers, hebben het nu ontvangen.

Drie moeten nog afgeleverd worden: het embleem van Chaesmin, van Tiniati en van Jemuel.

Voorwaar, aanbid noch het embleem, noch engelen, noch krachten, noch een beeld of enige gestalte! Maar aanbid altijd alleen Yeshua HaMashiach, Isa, Jezus Christus, de opgestane Heer, die leeft! Amen.

Jeremia 32, vers 27  Lees dit voor: Zie, Ik, de HERE, ben de God van al wat leeft; zou voor Mij iets te wonderlijk zijn?

Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it.

PLEASE SHARE THESE IMPORTANT MESSAGES! TRANSLATORS ARE WELCOME           

MORE MESSAGES by Benjamin Cousijnsen, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean, Russian and Dutch:

Evangelicalendtimemachine.com