DutchFor the Children EN/NLVideo 2019

Het verstoten schaapje

Er was eens een heel lief schaapje, dat verstoten werd… De Here zegende het schaapje, en telkens fluisterde de goede Herder: “Kijk vooruit, niet achteruit, want Mijn zegeningen vind je vooruit!” (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 14 augustus 2019 door Evangelical Endtime Machine International & Heiscoming12

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 14 augustus 2019 bracht de bode engel van God deze bijzondere boodschap over aan Profeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël, een bode engel Gods, en vertel je een bijzonder verhaal. Luister maar eens.

Er was eens een heel lief schaapje, dat verstoten werd…
Ook waren er schapen, die dachten dat ze beter waren dan dat lieve schaapje!

1 Thessalonicenzen 5, vers 15  Zie erop toe dat niemand kwaad met kwaad vergeldt en streef altijd naar het goede, zowel voor elkaar als voor ieder ander.

Voorwaar, juist dit lieve, trouwe schaapje had de goede Herder erg lief, en vond vaak troost bij de goede Herder.
De goede Herder nam dit verstoten schaapje vaak op schoot en in Zijn armen. Wat was die kudde schapen jaloers, die kwaadsprekers en roddelaars, die vol oordelen waren en gemeen en duivels! Vaak werd dit schaapje uitgelachen. De goede Herder had die gemene kudde schapen zo vaak toegesproken! De kudde schapen luisterde niet, en het lieve schaapje werd telkens, tot hun grote verbazing, in de armen van de Herder de stal als eerste binnengebracht. En vaak fluisterde de goede Herder: “Let niet op hen, zie op Mij, en luister niet naar hen. Ze zijn geen blik waardig!”
Maar het lieve schaapje blaatte en had zoveel te vertellen!
Maar de goede Herder zei: “Sssst… stil maar, Ik weet alles. Ze krijgen hun verdiende loon”.

Op een dag kwamen er wolven, en alle slechte schapen werden gedood en verscheurd…
en het lieve schaapje bleef over en gespaard!

Filippenzen 4, vers 5 tot en met 7  Laat iedereen u kennen als vriendelijke mensen. De Heer is nabij. Wees over niets bezorgd, maar vraag God wat u nodig hebt en dank hem in al uw gebeden. Dan zal de vrede van God, die alle verstand te boven gaat, uw hart en gedachten in Christus Jezus bewaren.

Voorwaar, dit lieve schaapje was verbaasd, want er was nog een schaapje overgebleven, dat ook veel had meegemaakt, net als dit schaapje.
De Here zegende hen met lammetjes, kindjes. En telkens fluisterde de goede Herder: “Kijk vooruit, niet achteruit, want Mijn zegeningen vind je vooruit!”

2 Samuël 22, vers 31  Gods weg is volmaakt, het woord van JHWH is zuiver, een schild is hij voor allen die bij hem schuilen.

En Jesaja 54, vers 17  Maar elk wapen dat tegen jou wordt gesmeed zal machteloos zijn, en ieder die jou in een geding belastert zal zelf veroordeeld worden. Dit is het deel dat de dienaren van JHWH toekomt, dit is het recht dat ik hun toeken – spreekt JHWH.

Amen!
Verheug je in de Here, Gods geliefden!
Ik ga nu, sprak Gods bode engel, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com