DutchVideo 2020

Het doel: elke burger wereldwijd gechipt!

Openbarende en profetische boodschap Gods: De wereldleiders kennen de stappen om de RFID-chip wereldwijd te implementeren en uiteindelijk de mensheid totaal te beheersen.

Gepubliceerd op 4 September 2020 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

 

Volledige weergave:

Hallo, welkom! Op 03 September 2020, bracht de bode engel Gods deze boodschap over aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen.

Shalom! Ik begroet u in de Kadosh, heilige en almachtige Naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Revelado, en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, vele landen zoals Rusland, Japan, en America en vele andere landen,
controleren bij andere landen in het verborgene via een spion die de belangrijke voortgang controleert van de regeringsleiders, o.a.

Voorwaar, de totale controle is in volle gang!
Zoals Rusland controleert de media via hen geheime dienst zoals via telefoon verbindingen, computer en televisie, en via de RFID-chip. Vele landen zetten al jaren hen spion in om meer aan de weet te komen, en via de NASA en UTA word de media wereldwijd data verkeer onderschept!

Voorwaar, vele landen voorzien alles graag met een chip zodat men via hen satelliet kan analyseren en zelfs de mensen kan besturen.
Dit doet men al bij de super soldaten die voorzien zijn van een chip die nu met electroden in hen hersenen, elke opdracht automatisch doet wat in de hersenen via de satelliet binnen komt.

Voorwaar, begrijpt het heel goed.
Dat de Corona virus en dat men de betaal automaten opblaast, en ook de gebeurtenissen in de wereld, o.a., allemaal te maken heeft dat men alles onder controle wil, en iedereen wil voorzien met een RFID chip. Je kunt het niet eens meer bedenken waar nu tegenwoordig geen chip in zit.

Voorwaar, men streeft erna dat iedere burger wereldwijd voorzien is van een vaccinatie via een injectienaald dat met een microchip voor zien is, en de oplossing is van alle problemen.
De wereld leiders weten het wel hoe men stapsgewijs alles onder controle kan krijgen om eerst voor chaos te zorgen zodat men de chip 666 wel zal moeten accepteren.

Openbaring 13, vers 15 tot en met 18 En hem werd gegeven om aan het beeld van het beest een geest te schenken, zodat het beeld van het beest ook zou spreken, en maken dat allen, die het beeld van het beest niet aanbaden, gedood werden. En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, en dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is de wijsheid: wie verstand heeft, berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zeshonderd zesenzestig.

En Openbaring 14, vers 11 en 12 En de rook van hun pijniging stijgt op in alle eeuwigheden, en zij hebben geen rust, dag en nacht, die het beest en zijn beeld aanbidden, en al wie het merkteken van zijn naam ontvangt. Hier blijkt de volharding der heiligen, die de geboden Gods en het geloof in Jezus bewaren.

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish, and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com