DutchVideo 2017

Helse Middeleeuwse martelpraktijken weer actueel!

02-08-2017  In de Middeleeuwen vonden er helse martelingen plaats. Men ziet deze eeuwenoude methodes meer en meer terugkomen, die vanuit de hel onder andere aan de Katholieke kerk overhandigd zijn, en ISIS! (After clicking the video, wait for a moment until it plays.)

Gepubliceerd op 2 aug 2017 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Dit is een boodschap van God, woord voor woord overgeleverd aan eindtijdprofeet Benjamin Cousijnsen door Hetrick.

Shalom! Ik begroet u in de almachtige naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Hetrick.

In de Middeleeuwen vonden er helse martelingen plaats…
en werden er mensen ontkleed en vastgebonden, waarna de beul geleidelijk aan zeer langzaam, onder het genot van het volk, de huid van het slachtoffer begon af te pellen, zoals bij een aardappel. De Katholieke kerk heeft vele duivelse rituelen, die in de hel plaatsvinden, in de wereld gebracht. Er werd zelfs een metalen kist met vuur eronder verhit, met een slachtoffer erin! Had je een koekje gestolen, dan ging de vinger eraf.

Voorwaar, waarom heeft de Katholieke kerk zich schuldig gemaakt, denkt u?
Het antwoord is: ze hielden zich bezig met alles, wat God verboden heeft! Ook nu nog steeds maken zich velen daarom schuldig aan vele praktijken, zoals kindermisbruik en dierenmisbruik, en ziet u deze eeuwenoude methodes meer en meer terugkomen, die vanuit de hel onder andere aan de dienstknechten van de Katholieke kerk overhandigd zijn. Denk ook aan de ISIS-strijders en hun wraakpraktijken!

Mattheüs 24, vers 12  En omdat de wetsverachting toeneemt, zal de liefde van de meesten verkillen.

Lees dit nog eens: En omdat de wetsverachting toeneemt, zal de liefde van de meesten verkillen.
De meesten, niet velen, maar de meesten! Denk ook aan sommige door God uitgespuugde kerken, die Profeet Benjamin niet mogen, omdat ze ook verblind zijn en verkild, en niet willen horen naar de volle waarheid en alle openbaringen, en niet willen dat hun schapen in aanraking komen met Profeet Benjamin Cousijnsen. Sommigen van deze leiders zijn tevens verkild en hardleers, en hebben geen liefde. Ze zijn zó verkild en spelen voor God, en dwingen hun schapen, om te ondertekenen als kerklid! De leiders van dit soort kerken zal God ook eens gaan vragen: “Waar is je lidmaatschapskaart?”

Voorwaar!
De liefde dwingt niet, en is niet hard of arrogant of betweterig, of heeft geen wantrouwen of onvergevingsgezindheid, of is niet achteloos of hard, zonder gevoel of liefde.

1 Korinthiërs 13, vers 4 tot en met 10  De liefde is lankmoedig, de liefde is goedertieren, zij is niet afgunstig, de liefde praalt niet, zij is niet opgeblazen, zij kwetst niemands gevoel, zij zoekt zichzelf niet, zij wordt niet verbitterd, zij rekent het kwade niet toe. Zij is niet blijde over ongerechtigheid, maar zij is blijde met de waarheid. Alles bedekt zij, alles gelooft zij, alles hoopt zij, alles verdraagt zij. De liefde vergaat nimmermeer; maar profetieën, zij zullen afgedaan hebben; tongen, zij zullen verstommen; kennis, zij zal afgedaan hebben. Want onvolkomen is ons kennen en onvolkomen ons profeteren. Doch, als het volmaakte komt, zal het onvolkomene afgedaan hebben.

Voorwaar, vele kerken moeten zich bekeren!
Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! God zegene u

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com