DutchVideo 2014

Help mee!

Boodschap Gods: Deel de boodschappen in uw buurt!

Gepubliceerd op 20 nov 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

powered by you

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Op donderdag 20 november 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, ik ben de bode engel Gods en mijn naam is Rasbach.

Voorwaar, het boek ‘RUACHA, YESHU, SHALOM!’ is in E-book te downloaden, en wordt ook telkens met nieuwe boodschappen aangevuld.
Het is zowel in het Nederlands als in het Engels te downloaden, voor een donatie van 15 Euro. Ook is het verkrijgbaar als boek, zowel in het Nederlands als Engels, voor 39,95 Euro.
Verder zijn er ook DVD’s en CD-MP3’s te bestellen, en zowel in het Engels, Spaans, Duits, Indonesisch en meerdere talen. Ga hiervoor naar: Shop, in de EvangelicalEndtimemachine.com.

Voorwaar, één keer in de maand kunt u ook kijken naar een kerkdienst in de Live player:
Op donderdag, die in het Engels gehouden wordt op de Filippijnen.

Clowntje Anita en ook Tiny brengen uw kinderen een Bijbels kinderprogramma, Nederlands gesproken.
En daar kunt u uw kinderen natuurlijk, naar Clowntje Anita, laten kijken en samen genieten van bijzondere boodschappen, op een kinderlijke manier en Nederlands gesproken.

Onder Oproepen en Diversen kunt u zich ook aanmelden om een huiskring bij te wonen…
Zowel in de USA, Texas, als wel USA, Colorado, in Japan en in Duitsland. En in Amsterdam en Ede en Bergen op Zoom, in Nederland, kan met een huiskring bijwonen.

Voorwaar, deel de boodschappen in uw buurt, door een eigen folder te gaan maken!
Gebruik uw creativiteit, of door het uitdelen van een kaartje. Gebruik uw creatieve brein om foldertjes te gaan maken, om het te gaan uitdelen in uw buurt. Er zijn verschillende methoden om de Evangelical Endtime Machine te verspreiden.
Voorwaar, ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom! sprak de bode engel Gods, en verdween.

Namens Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, dank ik u voor het verspreiden van Zijn boodschappen in deze korte, korte tijd, Zijn genadetijd.
En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com