DutchVideo 2016

Gods weg, een weg vol van levensplannen voor ons!

Gods weg, vol levensplannen, is altijd veel beter dan de onze! Voorwaar, troost u met de gedachte, dat God ons op deze weg nimmer alleen laat. Lees of beluister de volledige boodschap Gods.

Gepubliceerd op 17 nov 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

gods-path

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 17 november 2016 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus. Voorwaar, Kadosh, Heilig is de Here, uw Rabboeni, El Elyon, de Allerhoogste God!

Voorwaar, als gij u geroepen voelt en achter de boodschappen staat…
en wil helpen om de boodschappen Gods te verspreiden, laat dan gerust van u horen. Elk talent van God is welkom! Voorwaar, voorwaar, ik zeg u, Heeft u leuke ideeën voor de website? Laat dan gerust van u horen. Voorwaar, mijn naam is Steson en ben een bode engel Gods.

Voorwaar, God weet altijd wat Hij zegt en doet!
Doorgaans neemt Hij meer tijd voor Zijn plannen dan ons lief is. Vaak leidt Hij ons langs omwegen, en doet veel van onze plannen en dromen teniet! Voorwaar, maar God is onze liefhebbende God en een barmhartige, vriendelijke Vader, en Hij weet altijd precies wat Hij doet. Zijn doelen met ons zijn veel en veel beter dan wij ooit zouden kunnen uitdenken. Hij brengt ons altijd op een weg, die u zelf vaak nooit zou gekozen hebben.

Voorwaar, troost u met de gedachte dat God ons op deze weg nimmer alleen laat.
Hij zou u nooit alleen laten of vergeten! Hij maakt geen fouten, en Hij weet wat Hij doet. En Hij weet als geen ander heel goed, wat wij nodig hebben en welke weg u moet gaan. Gods weg, vol levensplannen, is altijd veel beter dan de onze!
De bode engel Gods sprak verder, Ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com