DutchVideo 2012

God schudt de wereld wakker! (Evangelie)

In wat voor wereld leven wij… In deze profetische droom geeft de Heer aan, dat de rampen die Hij nu toelaat in de wereld, het gevolg zijn van ongehoorzaamheid en afdwaling. Jezus roept, Bekeer u tot Mij!

Gepubliceerd op 14 apr 2012 door Evangelische Eindtijdspace

Please share and do not change © BC

eindtijd - klok - kruis

Volledige weergave: 

Benjamin schrijft het volgende,

Benjamin, hoorde ik, word wakker!

En ik werd wakker en ik zag een engel Gods.

De tijd is nabij, zeer nabij; zoals de zwangere vrouw weeën heeft, zijn al deze gebeurtenissen, die nu in de wereld zijn, de weeën.

Onverwachts is het zover… Hij, de Koning boven, ver verheven, Koning der koningen, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus, komt er aan!

Volg mij, zei de engel, die wel 2.5 meter was. Hij leek wel 1 meter breed. Ik volgde hem, en we gingen naar een plek via een wolk, waar de lucht hemels was en prachtig. En ik zag de engel reeds op een wolk zitten… Kom maar! En ik mocht er ook op gaan zitten.

Benjamin, de mens gaat maar door, en zakt steeds dieper en dieper van God af.

Ze doen wat satan zegt. Maar als Jezus spreekt, zijn ze blind en doof.

Vele vaders en moeders hebben hun kinderen grootgebracht, onder het Bloed bedekt met Jezus Christus, totdat ze naar school moeten en gevormd worden.

Met de kracht en de macht, wat de wereld heeft, zijn velen, ook kinderen Gods, verloren gegaan.

Ze zijn afgeweken van Jezus Christus, die ieder mens de keus geeft om te kiezen: voor of tegen Hem. Gods liefde dwingt niet, maar het doet wel pijn als ze Mij afwijzen, zegt Jezus.

Benjamin, alles zoals God bedoelde, is overhoop gehaald, maar boven alles is Jezus meer dan overwinnaar.

Hij roept de mens: Kom tot Mij, bekeer u!

Ziet u niet dat de rampen, gebeurtenissen, afgoderij van mens en beelden, losbandigheid en seks, tovenarij en vele andere praktijken er niet zomaar zijn?

“God is liefde”, zegt satan. “God straft niet”, zegt hij. Zelfs sommige bekende Godsmannen zeggen: “God straft niet”, omdat ze zelf nog in de zonde zitten. God laat geen spelletje met zich spelen.

Ziet u niet dat uw land getroffen is door een ramp, omdat u niet naar God luistert?

Vele landen zullen gestraft worden. Misschien worden ze dan ziende, en keren ze zich af van hun zonde. Bekeer u, zie in, in wat voor wereld u leeft! Jezus geeft om de mens en zegt dit alles: Kom tot Mij, luister naar Mijn stem, Ik ween om u, Ik geef om u, Ik gaf Mijn leven voor u. Ik heb u zo vaak gered! Wie niet wil horen, gaat verloren.

Ik openbaar alles wat in het donker is, verborgen door satan, aan u, zodat u een keuze kunt maken.

U krijgt het beste er voor terug, als u nu zich overgeeft aan Mij. Alles buiten Mij om zal bemerken, dat de weeën in volle gang zijn. Ik kom eerder dan u denkt.

Benjamin, ik plaats jou terug, van hieruit in je bed… Rust goed uit.

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com