DutchVideo 2014

God gebruikt ook dokters!

BOODSCHAP GODS: DE HEER ZELF GAF DE MENSEN DE KENNIS.

Gepubliceerd op 7 aug 2014 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC 

the doctors

Volledige weergave:

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 7 augustus 2014 kreeg ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de naam van de Allerhoogste, Yeshua HaMashiach, Jezus Christus. Voorwaar, mijn naam is Rafaël en ik ben een bode engel Gods.

Voorwaar,

Sirach 38, vers 1 tot en met 15  Eer een arts, want je hebt hem nodig, ook hij “of zij” is door de Heer geschapen, en hoewel genezing van de Allerhoogste komt, wordt hij “en zij” door de koning beloond. Een arts wordt om zijn kennis geëerd, hij wordt door aanzienlijken bewonderd. Door de Heer brengt de aarde geneeskrachtige kruiden voort, een verstandig mens versmaadt ze niet. Werd het water niet zoet door een stuk hout, zodat zijn kracht zichtbaar werd? De Heer zelf gaf de mensen de kennis, zodat hij om zijn wonderbaarlijke kruiden wordt geprezen. Daarmee geneest hij en neemt hij de pijn weg, de apotheker maakt er een balsem van. Het werk van de Heer kent geen einde, hij brengt genezing op de aarde. Mijn kind, negeer je ziekte niet, maar bid tot de Heer, dan zal hij je genezen. Bega geen misstappen, handel rechtschapen, reinig je van elke zonde. Breng een aangenaam geurend offer, geef een handvol tarwebloem, breng een rijk offer, alsof je al op sterven ligt. Laat de dokter zijn werk doen, ook hij “of zij” is door de Heer geschapen, houd hem niet op een afstand, ook hij “of zij” is nodig. De goede afloop ligt soms in zijn handen; ook hij “of zij” bidt tot de Heer dat hij hem “en haar” de weg naar genezing wijst en het leven redt. Moge wie zondigt tegen zijn maker in handen vallen van een arts.

Sirach 38, vers 30 en vers 31  Met zijn handen vormt hij de klei en met zijn voeten kneedt hij hem “en haar”. Met hart en ziel brengt hij glazuur aan, hij offert zijn slaap op om de oven schoon te maken. Ieder van hen vertrouwt op zijn handen en ieder van hen is wijs in zijn vak.

Voorwaar, maar boven alles: Gods weg is de beste, de beste altijd!

Ja, Gods weg is de beste, de beste altijd.

Johannes 10, vers 29  Wat mijn Vader Mij gegeven heeft, gaat alles te boven en niemand kan iets roven uit de hand mijns Vaders.

Ik ga nu, sprak de bode engel Gods, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen

Use Google Translate and Bookmark it. Deel deze belangrijke boodschappen!

Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Korean and Russian!

Bron:  Evangelicalendtimemachine.com