DutchVideo 2016

Gij blinde schriftgeleerden, hoe durft u, word wakker!

De Heer, Yeshua HaMasiach, spreekt een ernstig woord, gericht aan onder andere Paus Franciscus en de E.O. en vele ‘blinde schriftgeleerden’, die meewaaien met alle religies. Dit is een waarschuwende boodschap Gods, woord voor woord afkomstig van JHWH, Jezus Christus van Nazareth!

Gepubliceerd op 6 okt 2016 door Evangelical Endtime Machine International

Please share and do not change © BC

what the pharisees say

Volledige weergave: 

Hallo, van harte welkom! Ik ben Profeet Benjamin Cousijnsen. Op donderdag 6 oktober 2016 ontving ik de volgende boodschap van een bode engel Gods, die ik graag met u wil delen.

Shalom! Ik begroet u in de wonderbare naam van Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus.

Voorwaar, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus, is kadosh!
Heilig is de Here, en niet schijnheilig zoals paus Franciscus, die met alle religies meewaait. Hoe durft u? Zo ook de Evangelische Omroep, de E.O., die denkt dat alles wel samengaat wat Christelijk is. Word wakker daar! Men streeft naar één Wereldreligie! Gij blinde schriftgeleerden, luister!

Johannes 14, vers 6  Jezus zeide tot hem: Ik ben de weg en de waarheid en het leven; niemand komt tot de Vader dan door Mij.

Voorwaar, niet door Maria of Boeddha, en niet door een of andere zogenaamde god, en door geen enkele door de paus zogenaamde heilig verklaarde!
O wee, red u!

Johannes 10, vers 27  Mijn schapen horen naar mijn stem en Ik ken ze en zij volgen Mij.

Voorwaar, velen menen God ook te volgen.
Maar ze volgen de satan, en luisteren naar zijn stem! Voor elke misleiding zal u gestraft worden en branden op de plek, waar u thuishoort. Voor de schijnheiligen is dit de hel. Luister aandachtig! Voorwaar, ik ben de bode engel Gods en mijn naam is Saída.

Bekeer u van uw misdaden!
Weet dit: God zal al uw schijnheilige werken vervloeken. En ook in de hel is er een plek voor alle schijnheiligen tezamen. Ze zullen daar samen branden en voelen, wat ze hebben tot stand gebracht. Alle leugens, alle leugens, zullen ze voelen als een vuur in hun ziel! Zo spreekt de Heer, Yeshua HaMashiach, JHWH, Jezus Christus!
Voorwaar, ik ga nu, Ruacha, Yeshu, Shalom!

En ook ik zeg u, Ruacha, Yeshu, Shalom! Gods zegen

 

Opmerking: Volledige tekstweergave voor doven, slechthorenden en anderstaligen
Use Google Translate and Bookmark it. Please share and do not change © BC
Vertalers in andere talen zijn zeer welkom

More messages on this website, also in English, Spanish, Portuguese, German, Filipino, Indonesian, Swahili, Surinamese, Korean, Polish and Russian!

Bron: Evangelicalendtimemachine.com