Testimonies

Getuigenis van Benjamin Cousijnsen 17-01-2014

Shalom! Hier een getuigenis van Benjamin Cousijnsen. Een gebeurtenis die gisteren plaatsvond en die ik Benjamin meemaakte…

Het was rond 16:00 uur – 16:45 uur dat ik op de fiets op weg was naar huis, dat ik bij het busstation op afstand iemand op de grond zag liggen met de rollator over de grond. Het eerste wat in mij opkwam was: Heer, geef mij kracht, laat mij deze oude vrouw helpen, ze is flink gevallen en ik zag dat haar broek kapot was bij de knie en dat haar knie knalrood was met bloeduitstorting en paars van kleur. Ik legde mijn fiets tegen dat bushaltehokje en liep na haar toe. Ze kreunde van de pijn.
Ik zei, Wat is er gebeurd? En ze zei, Ik kan niet zo goed lopen en ben gevallen door die hoge vervelende stoeprand. Ik zei, Heeft u veel pijn?
Ja, zei ze, ik kreun niet voor de grap! Ik zei, Zal ik u helpen?
Ja, zei ze, is goed. Terwijl ik haar ondersteunde en opbeurde, zei ze, Wat gebeurt er? Ik voel  opeens zoveel kracht door mij heen stromen, niet normaal! en de pijn zakt weg, wat is dit? Bent u spiritueel of iets anders? zei ze.
Ja, zei ik, ik ben een profeet Gods. Denk niet dat ik u aanraakte, maar het was de Heer Jezus Christus, die door u heen stroomde, zei ik.
Opeens kwam de bus. Ze stapte de bus in en de buschauffeur zei haar, Mevrouw, u hebt uw rollator laten staan! En ik hoorde haar roepen: Die heb ik niet meer nodig! Laat maar mooi staan. Ook heb ik haar verteld: Bezoek de website eens, de Evangelische Eindtijdspace YouTube kanaal, en ze herhaalde deze zin telkens om het te onthouden. Wat wonderlijk was, dat de wond helemaal weg was, alsof er niets gebeurd was, en ze gaf ook aan: ze had nog nooit zo goed gelopen.

Prijs de Heer Yeshua Hamasiach, Isa, Jezus Christus, die toen en heden dezelfde is tot in alle eeuwigheid! Alle dank aan onze liefdevolle Heer!  Amen.

Benjamin Cousijnsen

 

Audio for Radio: Testimony of Benjamin Cousijnsen – January 17, 2014